APARTMÁNY U KRBU - Horní Bojanovice

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány U Krbu jsou skvělou volbou pro všechny milovníky vína!

​Apartmány U Krbu se nacházejí přímo nad vinným sklípkem v Hustopečích, městečku 25 km od Brna. Ubytování je nabízeno ve 4 samostatných apartmánech s vlastní koupelnou a kuchyňským koutem. Hosté mohou využít také posezení na zahradě, venkovní bazén, gril. Parkování přímo u objektu. K dispozici kolárna. Do prostorného vinného sklepa se vejde až 80 osob. Možnost uspořádání rodinných oslav i firemních akcí.

APARTMÁNY U KRBU ubytování v apartmánu

K ubytování jsou připraveny 4 apartmány s celkovou kapacitou až 15 lůžek (1× dvoulůžkový, 2× čtyřlůžkový, 1× pětilůžkový). Každý apartmán je vybaven vlastní koupelnou (sprchový kout, WC) a kuchyňským koutem (mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, vařič, lednice nádobí). Wi-fi připojení k internetu zdarma.

Gastronomie

Stravování vlastní. Nedaleko apartmánu je restaurace. Možnost vlastního vaření ve vybavené kuchyňce v každém apartmánu.

Okolí apartmánu a Horní Bojanovice

Ubytování se nachází v srdci jižní Moravy, na dosah CHKO Pálava a vodní nádrže Vodní Mlýny, která vypadá jako jezero. V Hustopečích se vydejte na 9 km dlouhou mandloňovou stezku či na ranč Valkýra. Za památkami jižní Moravy si zajeďte na kole po vinařských cyklostezkách. Vykoupat se můžete jak přímo v Hustopečích na koupališti, tak v nedaleké nádrži Nové mlýny. Za Mikulovem hned za hranicemi čekají termální lázně se saunovým světem a tobogánem.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U KRBU - Horní Bojanovice

Nejbližší ubytování Horní v Bojanověice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah