ŽOFÍNSKÁ HÁJENKA - Boršov nad Vltavou

Více o chalupě

Popis ubytování

​Žofínská hájenka nabízí pobyt uprostřed nádherných lesů.  

Chalupa poskytuje ubytování ve 3 ložnicích s kapacitou pro 8 osob.   K hájence náleží velká zahrada se zahradním nábytkem s možností grilování, společenských her a posezení s přáteli.

Doporučujeme dopravu vlastním autem na  parkoviště přímo u chalupy. Vjezd do zákazu vjezdu Vaším vozidlem Vám je automaticky povolen na základě podepsané Smlouvy o ubytování s vyznačení RZ vozidla.  

ŽOFÍNSKÁ HÁJENKA ubytování v chalupě

Hájenka je dvoupatrová, s dřevěným schodištěm. V přízemí se nachází zádveří s možností uskladnění kol či běžek, prostorná vstupní hala s lednicí, je zde

také nově vybudována koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a záchodem. Kuchyně je vybavena tekoucí studenou a teplou vodou, varnou deskou, překapávačem na kávu, mikrovlnou troubou, toustovačem, rychlovarnou konvicí, jídelním stolem, radiem a krbovými kamny. Z kuchyně se vstupuje do dalšího velkého pokoje s manželskou postelí, rozkládacím gaučem (spaní pro 2 lidi), televizí a krbovými kamny. V podkroví je jeden pokoj s televizí a manželskou postelí a druhý nově zrekonstruovaný pokoj s jednou postelí a přistýlkou.

Gastronomie

BEZ STRAVY

Okolí chalupy a Boršov nad Vltavou

LESY A LOUKY, CHALUPA SE NACHÁZÍ V OBLASTI ZÁKAZU VJEZDU, VJEZD VÁM BUDE VYŘÍZEN NA ZÁKLADĚ UBYTOVACÍ SMLOUVY

Rezervovat ubytování v ŽOFÍNSKÁ HÁJENKA - Boršov nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Boršově nad Vltavou a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah