CHATY V ČESKÉM RÁJI - Holín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chaty v Českém Ráji nabízí ubytování v centru v Prachovských skal ve dvou chatách, které se nachází na okraji vesnice Pařezská Lhota.

Ubytování chatách v centru v Prachovských skal ve dvou chatách, které se nachází na okraji vesnice Pařezská Lhota, kousek před parkhotelem Skalní město. Pařezská Lhota leží v turisticky atraktivní přírodní rezervace Prachovské skály, která je součástí CHKO Český ráj. Chatky leží v klidném místě, kde se snadno během 10 minut dostanete kamkoliv.

Chaty leží na protilehlých stranách velké zahrady s přírodním plotem. Na zahradě jsou dvě samostatná ohniště, zahradní houpačka a dětský koutek (skluzavka s houpačkami pro děti). Větší chata s vlastní pergolou má kapacitu až 4-8 osob, menší

s krytou terasou je určena pro 4-5 osob a obě jsou kompletně vybaveny (vlastní kuchyně, WC a sprcha). V případě, že je Vás víc je možné si postavit na zahradě vlastní stany. Jezdíte-li na výlety rádi na kole, rádi Vám jej zapůjčíme. Domácí mazlíčci jsou zde vřele vítáni. Před objektem jsou 2, max. 3 parkovací místa. Chaty se v měsíci červenci a srpnu pronajímají vždy od soboty do soboty.
Počet osob minimálně 4. Pokud je osob méně, platí se jakoby by byly osoby 4.
Mimo tyto dva měsíce je to na individuální dohodě a menší počet osob nevadí.
Cena je uvedena za osobu a noc.

Okolí chaty a Holín

Chaty jsou oplocené, v těsné blízkosti centra Prachovských skal. Klidné místo, zaručující soukromí, v blízkosti přírodních koupališť cca 1km, historického města Jičín 7km. Střed kulturních památek jako je Kost, Trosky a další a další památky. V centru Jičína 7 km skvělé koupaliště s tobogány, Valdická brána, Rumcajs, Manka a Cipísek. Restaurace 19 minut chůze, houbaření, cykloturistika a další možnosti aktivit. Možnost půjčení kol.

Rezervovat ubytování v CHATY V ČESKÉM RÁJI - Holín

Nejbližší ubytování v Holíně a okolí

Ubytování Holín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah