DVĚ ZÁTOKY KOVÁŘOV - Frymburk

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmánový dům Dvě Zátoky nabízí ubytování v moderních apartmánech s výhledem na Lipenskou přehradu.

5 hvězdičkový standard *****

Při návrhu apartmanového domu Dvě Zátoky jsme použili nejkvalitnější ingredience v čele s moderní architekturou, smyslem pro detail, prověřenými dodavateli a především s citem a ohledem na okolní přírodu.

Z tohoto mixu vznikl moderní dvoupodlažní bytový dům postavený ve tvaru písmene U, který nabízí velkolepý prostor společné zeleně, komfortní terasy a dechberoucí výhledy do zátok Lipenské přehrady.

Bytový dům nabízí prakticky řešené jednotky s nejžádanějšími rozměry. Ať už si vyberete dispozici 1 + kk, 2 + kk, nebo 3 + kk s mezonetem, vždy získáte efektivně řešený prostor.

DVĚ ZÁTOKY KOVÁŘOV ubytování v apartmánu

Každý z apartmánů je vybaven v jedinečném stylu s výhledem na Lipenskou přehradu.

2 podlaží 8 bytových jednotek 38 - 67 m2 Skvělá lokalita v přírodě s dostupností veškerých společenských a sportovních aktivit Zdarma parkovací stání, úschovnu kol, lyží Všechny apartmány s terasou a zahradním nábýtkem Zdarma možnost využít soukromou pláž do 5 min. pěšky

Okolí apartmánu a Frymburk

Obec Kovářov se nachází na hranici Lipenské přehrady a tím pádem i v těsné blízkosti NP Šumava. Samotná brána národního parku je vzdálená pouhých 15 km a uvede vás do nekonečných možností turistiky a relaxace.

Podél přehrady se táhne mírná cyklistická stezka, která míjí lyžařský areál, minigolfové hřiště a lanový park. Na opačné straně je ráj pro všechny nadšence vodních sportů a vyznavače turistiky. Právě tady jsme si vysnili nejlepší místo pro relaxaci. Místo, kde se bude usínat s okouzlujícím výhledem, kde se snídaně na terase promění v nezapomenutelný zážitek a kde budete chtít trávit veškerý volný čas.

Rezervovat ubytování v DVĚ ZÁTOKY KOVÁŘOV - Frymburk

Nejbližší ubytování ve Frymburku a okolí

Ubytování Frymburk

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah