APARTMÁNY HELAS - Rokytnice nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány HELAS  –  Rokytnice nad Jizerou  jsou umístěny v  moderním rekreačním centru  Horní náměstí, který je hlavním východiskem pro všechny druhy zimních i  letních sportů v  této oblasti.

Apartmány HELAS  –  Rokytnice nad Jizerou  jsou umístěny v  moderním rekreačním centru  Horní náměstí, který  tvoří 11  domů s  podloubím s  obchody a službami, vystavěných v  alpském stylu a tvořících ucelené soběstačné náměstí. Apartmány nabízejí ubytování ve studiích či apartmánech, kde každý je standardně vybaven vlastní kuchyňkou, obývací částí a koupelnou s toaletou.

Všechny apartmány a nejbližší restaurace, mají k  dispozici  neomezený Wi-Fi Internet ZDARMA.

 

APARTMÁNY HELAS ubytování v apartmánu

Každé studia / apartmán disponuje plně vybavenou kuchyňkou, TV s kabelovými programy (40 programů), koupelnou se sprchovým koutem, nebo vanou a toaletou. Apartmány Lux jsou navíc vybaveny vysoušečem lyžařských bot, dvěma televizemi, pračkou a bidetem.

Recepce

Vždy v sobotu od 9h do 19h. Jinak po domluvě. ​

Gastronomie

Hosté mají možnost vlastní přípravy jídel v plně vybavených kuchyňkách.

Apartmány HELAS neposkytují vlastní stravování. Doporučujeme Vám tedy kvalitní stravování v  nedaleké restauraci HELENA.   Restaurace Helena  nabízí stravování v  útulně zařízené restauraci v  přízemí. Příjemné prostředí nabízí 80  míst, krb a venkovní terasu pro 20  osob.   Koktejl bar  v  suterénu restaurace Vás také zve k  posezení –  v  zimních měsících každý den, v  ostatních měsících dle situace (restaurace se nachází cca 350 m od ubytování).

Okolí apartmánu a Rokytnice nad Jizerou

Rokytnice nad Jizerou je největší horské rekreační a turistické centrum západních Krkonoš. Středisko leží v malebném údolí obklopeném horami s jehličnatými lesy v nadmořské výšce 650 m n. m. Dominantu Rokytnice nad Jizerou tvoří hřeben Studenova, Lysé hory a Kotle, který se vypíná až do výše 1 434 m n. m. . Zdejší terény poskytují výborné lyžařské a turistické tratě, které jsou propojeny s dalším světoznámým turistickým a sportovním centrem – Harrachovem. SKIREGION. CZ nabízí celkem 6 lanovek, 36 vleků, 40 km sjezdovek s kapacitou až 30.00 0 osob/hod, a 200 km běžeckých tratí.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY HELAS - Rokytnice nad Jizerou

Nejbližší ubytování v Rokytnici nad Jizerou a okolí

Ubytování Rokytnice nad Jizerou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah