BOHEMIA PRIM HARRACHOV

Více o pensionu

Popis ubytování

Bohemia Prim Harrachov je chata, která poskytuje ubytování pro 19 osob v 5 ložnicích ve velmi klidném místě s výhledem na bobovou dráhu a kousek od lyžařských sjezdovek.

Pronajímaný rodinný dům má 5 ložnic s celkem 17 lůžky s možností dalších cca 4 přistýlek + 2 dětské postýlky.
Harrachov je světoznámé zimní středisko. Mamutí můstek a hlavní sjezdovky pouze cca 10min. pěšky. Pronajímaný objekt je v klidném místě a přitom vzdálen pouze cca 200m od hlavního průtahu se snadným příjezdem. 300m daleko je místní sklárna a pivovar. Do centra a na sjezdovku cca 10 minut pěšky (nedaleko pronajímaného objektu jezdí místní skybus). V těsné blízkosti (100 m) je místní atrakce – bobová dráha, jejíž součástí je adrenalinová dráha a dětské hřiště s různými skluzavkami atd.

Na místě se platí náklady na spotřebovanou elektrickou energii, plyn a vodu. Povlečení dáváme až na výslovné přání hostů za režijní poplatek 80, - Kč za jeden komplet a pobyt. Dřevo do krbových kamen dodáváme pouze pro Silvestrovský pobyt a nebo do vyčerpání zásoby.

BOHEMIA PRIM HARRACHOV ubytování v pensionu

Pronajímaný rodinný dům má 5 ložnic s celkem 17 lůžky s možností dalších cca 4 přistýlek + 2 dětské postýlky. V přízemí je malý útulný pokoj s 3L, společenská místnost s BTV, kachlová krbová kamna, dětský fotbálek, 1× sprcha, 2× WC. V tomto podlaží je k dispozici lednice. Do krbových kamen dodáváme dřevo pouze pro silvestrovský týden jinak do vyčerpání zásob. Dále je zde garáž pro 1 OA, která slouží i jako lyžárna a kolárna. V 1. patře je ložnice (2L + dětská postýlka). Dále je na tomto patře kuchyň vybavená lednicí, plyn. sporákem s el. troubou, mikrovlnou troubou, rychlovarnými konvicemi, nádobím atd. Z kuchyně s jídelním stolem a 4 židlemi je vstup do prostorné jídelny pro cca 16 osob s další TV. Dále je na tomto podlaží samostatné WC a koupelna se sprchou a dalším WC. Ve 2. patře jsou 3 ložnice (3L+5L+4L), kuřácký koutek s rozkládací sedačkou (možnost přistýlky), koupelna s WC a vanou. Ve třílůžkové ložnici je navíc dětská postýlka. Ve čtyřlůžkové ložnici je navíc rozkládací kanape jako přistýlka. K dispozici jsou dále 2 mobilní rozkládací lůžka. V pětilůžkové ložnici s další TV jsou dvě lůžka tvořena rozkládací sedací soupravou. Dále je zde na chodbě k dispozici další lednička. Objekt má dva balkony s výhledem k bobové dráze. Objekt je vytápěn plyn. kotlem. V létě možnost posezení před objektem u ohniště. Parkování u objektu + garáž v objektu. Objekt pronajímán pouze jako celek jedné skupině a tím je zaručeno naprosté soukromí hostů. Vybavená kuchyň, prostorná jídelna a společenská místnost zvyšuje komfort pobytu. Možnost zajištění stravování v sousedních restauracích již cca 70 m od objektu. WI-FI internet zdarma. Strava není zajištěna.

Okolí pensionu a Harrachov

Rekreace a služby v okolí: Harrachov je střediskem zimních sportů a rekreace mezinárodního významu. Na úbočí Čertovy hory je několik sjezdovek všech stupňů obtížnosti. Nejbližší vlek s lyž. školou 300 m. V okolí je dále značné množství cyklotras a značených turistických cest. V létě Vám zdarma vyveze čtyřsedačková lanovka Vaše kola na Čertovu horu, odkud můžete využít několik vrcholových cyklotras. Je zde množství upravených běžeckých tratí. Jsou zde půjčovny kol, motorových čtyřkolek, nemotorových trojkolek, tenisové kurty, minigolfová hřiště, golf (9 jamek), přírodní koupaliště, lanové centrum, bobová dráha, dětská hřiště atd. Navštívit můžete Mumlavské vodopády, Muzea skla, myslivosti a hornictví, Pivní lázně, místní pivovar s přilehlou sklárnou, nedaleké Polsko (2 km).

Rezervovat ubytování v BOHEMIA PRIM HARRACHOV

Nejbližší ubytování v Harrachově a okolí

Ubytování Harrachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah