CHATA BUCHTOVNA - Kořenov

Více o chatě

Popis ubytování

Horská chata Buchtovna se nachází na rozhraní Krkonoš a  Jizerských hor, v Rejdicích. Nabízíme ubytování vhodné jak pro skupiny nadšených rekreačních sportovců, tak pro rodiny s dětmi. Chata je vhodná také pro pořádání podnikových akcí, sportovních soustředění, školení, kurzů a podobně.

Chata disponuje společnou plně vybavenou kuchyní s volnými skříňkami na potraviny a velkou společenskou místností s východem na terasu, s pípou, WIFI připojením a krbovými kamny. Kamna slouží jen k přitápění a zpříjemnění posezení – celý objekt je vytápěn ústředním topením. V přízemní části chaty jsou dvě sociální zařízení (pánské a dámské) se sprchovými kouty a WC. Nechybí zde ani lyžárna vhodná též pro uložení kol nebo dětských kočárků.

Z terasy sejdete na zahradu, kde je dětský hrad, klouzačka, pískoviště, houpačky a v létě dětský bazén. Dále je zde travnaté hřiště na volejbal nebo nohejbal a ohniště s grilem. Za deště je k dispozici i přenosný gril a velký slunečník na terase. Zahrada je neoplocená a navazují na ni louky a lesní porosty.

CHATA BUCHTOVNA ubytování v chatě

Chata Buchtovna nabízí celkem sedm ložnic (čtyři v přízemí a tři na patře). v Přízemí se nachází třílůžkový, čtyřlůžkový, pětilůžkový a šestilůžkový pokoj. Na patře třílůžkový, čtyřlůžkový a pětilůžkový pokoj.

Okolí chaty a Kořenov

V těsné blízkosti chalupy Buchtovna je síť cyklostezek, na nichž si můžete vybrat lehké výletní i náročné trasy. V zimě jsou zde udržované běžkařské trasy.

Rezervovat ubytování v CHATA BUCHTOVNA - Kořenov

Nejbližší ubytování v Kořenově a okolí

Ubytování Kořenov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah