PENZION NA FARMĚ - Karle

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Přijďte si odpočinout do nového moderně vybaveného penzionu Na Farmě, který se nachází v klidném prostředí obce Karle. K dispozici je společenská místnost, která je vhodná pro pořádání firemních akcí či oslav nebo menších svateb. Kapacita společenské místnosti je až 32 lidí, dále máte k dispozici venkovní zděnou kuchyň s grilem, pípu, parkování u objektu zdarma a připojení k internetu prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi. ​

Přijďte si odpočinout do nového moderně vybaveného penzionu Na Farmě, který se nachází v klidném prostředí obce Karle. K dispozici je společenská místnost, která je vhodná pro pořádání firemních akcí či oslav nebo menších svateb. Kapacita společenské místnosti je 20 až 30 lidí, dále máte k dispozici venkovní zděnou kuchyň s grilem, pípu, parkování u objektu zdarma a připojení k internetu prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi.

PENZION NA FARMĚ ubytování v pensionu

Vybavení apartmánů: vlastní koupelna se sociálním zařízením, vlastní vybavená kuchyňka, rychlovarná konvice, varná deska a lednička, televize se satelitním příjmem, postýlka pro malé děti, venkovní kotec pro psy.

Recepce

NONSTOP​

Gastronomie

Snidaně za poplatek​ 6 Euro

Okolí pensionu a Karle

Krásné okolí s možností krasných výletů v okolí​

Rezervovat ubytování v PENZION NA FARMĚ - Karle

Nejbližší ubytování Karle a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah