PENZION U SVAŤOŠA - Mutěnice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Svaťoša nabízí příjemné ubytování pro cyklisty, turisty, rodiny s dětmi v Mutěnicích na Jižní Moravě.  

Penzion U Svaťoša  nabízí příjemné ubytování pro cyklisty, turisty, rodiny s dětmi v Mutěnicích na Jižní Moravě.   Hosté se zde mohou ubytovat ve čtyřech dvoulůžkových pokojích s celkovou kapacitou 16 osob. Připojení k internetu je zde dostupné prostřednictvím wifi. Automobily je možné parkovat přímo před objektem penzionu. POBYT JE BEZ STRAVY, SNÍDANĚ SE DAJÍ PŘIKOUPIT NA MÍSTĚ ZA 200 KČ / OSOBA NA DEN.

Dodržujeme hygienická opatření a chráníme naše hosty před nákazou COVID - 19. Proto využíváme k pravidelné dezinfekci pokojů a zařízení GO - 7000, generátor ozonu. Před příjezdem každého nového hosta bude jeho pokoj tímto jedinečným způsobem vydezinfikován, aby se u nás cítil bezpečně a svoji dovolenou si užil bez obav o své zdraví.  

PENZION U SVAŤOŠA ubytování v pensionu

Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, minibar a televizi.  

Gastronomie

Snídaně je zajištěna formou výběru z menu. Obědy a večeře jsou možné na požádání přímo v penzionu nebo možnost vlastního vaření. + 200 Kč snídaně formou výběru z menu u dospělých + 150 Kč snídaně formou výběru z menu u dětí. Pokud máte zájem o pobyt se snídaní, je potřeba to nahlásit předem a snídaně se platí při příjezdu zvlášť!

Okolí pensionu a Mutěnice

Za poplatek je možné využít tenisový kurt, nohejbal, volejbal. Tenisový kurt (v areálu penzionu) – 150Kč/h Možnost pronájmu fotbalového hřiště s umělou trávou. Dětské hřiště v dosahu 100m. Rozhledna Mutěnice, Rozhledna Velké Pavlovice, Rozhledna Kobylí ZOO Hodonín Solná jeskyně Hodonín Krytý bazén Hodonín, Koupaliště Dubňany, Biotop Kovalovice Sportovní centrum Želva Dubňany – Bowling, kuželky, nohejbal, squash, aj. Zámek Čejkovice, Sonnentor Skanzen Strážnice Lednicko – Valtický areál Zámek Valtice Aquapark Uherské Hradiště, Aqualand Moravia Pasohlávky Papouščí ZOO Bošovice

Rezervovat ubytování v PENZION U SVAŤOŠA - Mutěnice

Nejbližší ubytování v Mutěnicích a okolí

Ubytování Mutěnice


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah