PENZION HANA - Albrechtice v Jizerských horách

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Hana nabízí ubytování v Albrechticích v Jizerských horách.

Penzion Hana se nachází v blízkosti sjezdovek v Albrechticích v Jizerských horách a poskytuje ubytování ve 14 pokojích s celkovou kapacitou až 40 lůžek. Součástí penzionu je restaurace. Pro děti je připraven dětský koutek i venkovní dětské hřiště. Na zahradě si můžete posedět u ohně nebo u grilu, zahrát si stolní tenis, petanque, kroket nebo si zaskákat na velké trampolíně. Využít můžete také společenskou místnost s TV. Wifi připojení k internetu zdarma. Parkování přímo u penzionu.

PENZION HANA ubytování v pensionu

Penzion nabízí ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích. Některé pokoje mají vlastní balkon. Na každém pokoji je umyvadlo. Sociální zařízení je společné a nachází se v každém patře.

Gastronomie

V ceně ubytování je zahrnuta polopenze. Součástí penzionu je vlastní restaurace.

Okolí pensionu a Albrechtice v Jizerských horách

V okolí se lze věnovat převážně turistice, cyklistice a lyžování. V blízkosti penzionu je několik sjezdovek, na své si zde přijdou i běžkaři. Za návštěvu stojí také nedaleký Liberec (25 km), kde můžete navštívit Zoo, aquapark, IQ park nebo si vyjet lanovkou na Ještěd. Pokud přijedete během letních měsíců, zajeďte se vykoupat k přehradě do Jablonce nad Nisou.

Rezervovat ubytování v PENZION HANA - Albrechtice v Jizerských horách

Nejbližší ubytování v Albrechticích v Jizerských horách a okolí

Ubytování Albrechtice v Jizerských horách

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah