APARTMÁN ILONA - Mikulov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Ilona nabízí velmi příjemné ubytování nedaleko centra Mikulova na Jižní Moravě. Hosté se zde mohou ubytovat v plně vybaveném apartmánu s kapacitou 4 osoby, který se skládá z ložnice s velkou manželskou postelí a balkonem, obývacího pokoje se dvěma rozkládacími pohovkami, samostatnou plně vybavenou kuchyní, koupelnou s rohovou vanou a WC. Připojení k internetu je zde dostupné prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi. Automobily je možné parkovat před domem.

APARTMÁN ILONA ubytování v apartmánu

Apartmán disponuje vlastním sociálním zařízením s rohovou vanou. Plně vybavenou kuchyní včetně lednice s mrazákem, sporákem se sklokeramickou deskou a elektrickou pečící i mikrovlnou troubou. V obývací místnosti se nachází dvě rozkládací pohovky a velká Smart TV s plochou obrazovkou, v ložnici je velká manželská postel, rozkládací křeslo a velká TV. Odtud se vchází na prosklený balkon s posezením.

Recepce

Majitel apartmánu nebydlí v objektu. Ubytování je možné v čase po předchozí telefonické domluvě v době mezi 16 až 19 hod. Tel. č.

Gastronomie

V apartmánu je možná pouze vlastní příprava jídel. V okolí se nachází ve velmi krátké vzdálenosti velké množství obchodů a restaurací.

Okolí apartmánu a Mikulov

Město Mikulov nabízí velké množství památek, mezi které patří např. Mikulovský zámek, Svatý kopeček, Kozí hrádek, Dietrichsteinská hrobka. V okolí města se nachází např. Lednicko - valtický areál, Pálava atd.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN ILONA - Mikulov

Nejbližší ubytování v Mikulově a okolí

Ubytování Mikulov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah