APARTMÁNY SCHNEIDER - Rokytnice nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Schneider nabízejí komfortní ubytování 450 m od skiareálu Pařez a 3,7 km od skiareálu Rokytnice nad Jizerou v Rokytnici nad Jizerou, v Krkonoších. V domě se nacházejí dva apartmány, menší v přízemí a větší v poschodí. Oba apartmány jsou vybaveny kuchyní, televizí a vlastní koupelnou se sprchovým koutem, toaletou a fénem.

Na zahradě mají hosté k dispozici posezení pod pergolou s možností grilování. Pro nejmenší je připravena trampolína, pískoviště a klouzačka.

Parkování zdarma a bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

APARTMÁNY SCHNEIDER ubytování v apartmánu

Větší apartmán je vhodný pro větší skupinku lidí nebo dvě rodiny. Apartmán se skládá ze dvou velkých čtyřlůžkových pokojů, jedné dětské herny, kde je možné také přespat (4 lůžka), 2 koupelen, jídelního kouta a kuchyně.

Gastronomie

Oba apartmány disponují vlastní kuchyní, kde každá je vybavena lednicí, varnou deskou, mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí.

Okolí apartmánu a Rokytnice nad Jizerou

Apartmány Schneider se nacházejí v turisticky známe oblasti Rokytnice nad Jizerou. V obci se nachází hned několik skiareálů. Na lyže či běžky můžete vyrazit do skiareálů Rokytnice, Studenov, Modrá Hvězda a dalších. Jak skiareály, tak apartmán jsou i v zimně dobře přístupné a v obci jezdí skibus.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY SCHNEIDER - Rokytnice nad Jizerou

Nejbližší ubytování v Rokytnici nad Jizerou a okolí

Ubytování Rokytnice nad Jizerou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah