HENRY APARTMENT - Praha

  • Praha (828)
  • >>> Josefov (148)
  • >>> HENRY APARTMENT - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Apartmán Henry je ideální volbou, pokud chcete strávit nezapomenutelnou dovolenou se skupinou přátel nebo s rodinou v centru Prahy.

Byt se nachází v Jindřišské ulici, pár minut chůze od Václavského náměstí, kde najdete slavný klub Duplex, mnoho restaurací a barů či další zábavy. Okolí bytu nabízí to nejlepší, co může Praha nabídnout. Příjemnou procházkou se za pár minut dostanete do historického centra Prahy, stejně tak si můžete užít nákupní horečku v ulici Na Příkopě či v mnohých nákupních centrech v okolí. Byt se skládá ze dvou světlých ložnic s manželskou postelí a pohovkou, obývacího pokoje s pohovkou a jídelní částí, koupelny s WC a dalším samostatným WC. Prostorná kuchyň je plně vybavena. Byt je zařízen pro pohodlný pobyt a pyšní se krásně renovovanou parketovou podlahou. ​Poplatek za závěrečný úklid ve výši 40€ není v ceně ubytování.

HENRY APARTMENT ubytování v hotelu

Byt se skládá ze dvou světlých ložnic s manželskou postelí a pohovkou, obývacího pokoje s pohovkou a jídelní částí, koupelny s WC a dalším samostatným WC. Prostorná kuchyň je plně vybavena. Byt je zařízen pro pohodlný pobyt a pyšní se krásně renovovanou parketovou podlahou.

Gastronomie

Byt se nachází v Jindřišské ulici, pár minut chůze od Václavského náměstí, kde najdete slavný klub Duplex, mnoho restaurací a barů či další zábavy. V případě že byste rádi zůstali v apartmánu je k dispozici prostorná kuchyň, která je plně vybavena.

Okolí hotelu a Praha

Byt se nachází v Jindřišské ulici, pár minut chůze od Václavského náměstí, kde najdete slavný klub Duplex, mnoho restaurací a barů či další zábavy. Okolí bytu nabízí to nejlepší, co může Praha nabídnout. Příjemnou procházkou se za pár minut dostanete do historického centra Prahy, stejně tak si můžete užít nákupní horečku v ulici Na Příkopě či v mnohých nákupních centrech v okolí.

Rezervovat ubytování v HENRY APARTMENT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah