ŠNEKOLEND - Rokytnice nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Šnekolend nabízí stylové ubytování v Rokytnici nad Jizerou.

Šnekolend se nachází v Rokytnici nad Jizerou a poskytuje ubytování v pěti pokojích s kapacitou 2 nebo 3 lůžka. Součástí objektu je kromě lyžárny také legendární bar Šnekolend. Parkování přímo u ubytování. Wifi připojení k internetu. KAŽDÝ POKOJ má svoji vlastní koupelnou se sprchou, wc, fénem a mýdlem. Vše je čisté, vkusné, nové a voňavé: -) Damaškové povlečení a froté ručníky s podložkou u sprchy jsou samozřejmostí. JEDEN MALÝ KUCHYŇSKÝ KOUT s mikrovlnou troubou, velkou lednicí, rychlovarnou konvicí, stolkem a 4 židlemi pro všechny pokoje. : -) NOVINKA! ! VŠECHNY POKOJE MAJÍ PŘÍSTUP NA VĚTŠÍ VENKOVNÍ TERASU - BALKON. Kde můžete posnídat, dát si odpolední kávičku, cigaretku a nebo si večer posedět s přáteli. K dispozici LYŽÁRNA.

ŠNEKOLEND ubytování v pensionu

K dispozici je celkem 5 pokojů, 1 dvoulůžkový a 4 třílůžkové. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC. Pro všechny pokoje je společný malý kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí.

K dispozici jsou 2 postýlky /hotelová křesla/. Hodnota 1 přistýlky je 500, -.

Recepce

Při pobytu s nástupem v neděli je check-in možný od 19.00. V ostatních dnech je od 16.00 do 23.00 hodin. Volejte prosím na tel. číslo uvedené v potvrzení rezervace a to 30 minut před Vaším příjezdem, aby jste nemuseli dlouho čekat na ubytování.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, k základní přípravě jídla mohou hosté využít společný kuchyňský kout. Nejbližší restaurace se nachází pouhých 60 m od ubytování, v zimním období se vaří přímo v baru Šnekolend.

Okolí pensionu a Rokytnice nad Jizerou

Rokytnice je oblíbeným lyžařským centrem, v zimním období je zde v provozu hned několik lyžařských areálů, ten nejbližší je od ubytování vzdálen 1 km. V okolí je také několik cyklotras a turistických tras. Přímo v Rokytnici si můžete také zahrát tenis nebo volejbal, či si jen posedět v baru a užít si večer s přáteli u dobrého drinku.

Rezervovat ubytování v ŠNEKOLEND - Rokytnice nad Jizerou

Nejbližší ubytování v Rokytnici nad Jizerou a okolí

Ubytování Rokytnice nad Jizerou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah