HOTEL ČESKÁ FARMA - Dolní Dvůr

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel ČESKÁ FARMA. Najdete zde klid, pohodu, relax, dobré jídlo i pití a hlavně soukromí v přírodě.

Hotel ČESKÁ FARMA je zaměřen na návštěvníky, kteří hledají jedinečné místo uprostřed nádherné přírody Krkonoš. Ideálním pro svoje umístění a vybavení je pro rodiny s dětmi, aktivní hosty, sportovce, organizované pobyty větších skupin - firemní teambulding, zážitkové pobyty, oslavy narozenin, svatby. Děti se zabaví v herně, dětském koutku či na dětském hřišti. V okolí hotelu je dostatek prostoru pro aktivní zábavu od nejmenších hostů až po seniory. Samozřejmostí je i nabídka celodenního stravování v hotelové restauraci. Hosté mají pro sebe vyčleněnou jídelnu s dětským koutkem. Pokrmy jsou připravovány v moderní hotelové kuchyni, která se zaměřuje na poctivá česká jídla s využitím lokálních surovin od prověřených dodavatelů Všechny prostory jsou nekuřácké a pokryté wifi připojením. V létě je skvělé posezení ve velkém letním altánu s grilem i udírnou. Široké sportovní vyžití: tenisové, volejbalové, fotbalové hřiště, basketbalové koše, venkovní stolní tenis, ruské kuželky a nově půjčovnu kol a koloběžek nebo kolárnu pro vlastní vybavení. V zimě lyžárnu s vyhřívanými boxy i zapůjčení sáněk či bobů, jelikož přímo u hotelu naleznete svahy pro nejmenší a menší lyžařský areál Ski Family. Strávit svůj volný čas lze uvnitř při kulečníku, biliáru, šipkách, fotbálku nebo ping pongu. V naší retro místnosti naleznete i běhací pás s rotopedy pro udržení kondice a mnoho hraček pro vaše děti.

HOTEL ČESKÁ FARMA ubytování v hotelu

Ubytovat se můžete v převážně ve dvoupokojových apartmá s vlastním sociálním zařízením, které jsou ideální pro rodiny. V několika našich apartmá máme komfortní infrasauny. Samozřejmostí je nabídka dětských postýlek, židliček, přebalovacího pultu, her, hraček či sportovního náčiní.

Gastronomie

Restaurační část se skládá z restaurace s barem, jídelny s bufetovým pultem a velkou letní terasou. Hotelová restaurace je otevřena i pro širokou veřejnost. Pohoštění lze připravit i ve venkovním altánu s grilem, udírnou a barem. Případně si lze prostory pronajmout pro soukromou oslavu. Restaurace má kapacitu 30 míst, jídelna 50 míst, tudíž lze vytvořit i velké společenské prostory pro vaše oslavy, rauty, svatby, konference s coffee breakovou částí až pro 100 lidí. Letní terasa nabízí až 30 míst. Venkovní prostory jsou ideální pro párty stany s veškerým servisem. Mimo sezónu se otevírací doba může lišit.

Okolí hotelu a Dolní Dvůr

V zimě, kromě lyžařského areálu pod hotelem, je v dosahu 400m skiareál Luisino údolí. Nedaleko Herlíkovice, Bubákov, Černý Důl, Jánské lázně. V okolí naleznete velké množství běžeckých tratí v délce 30 km navazující na hlavní běžecké tratě. Léto je ideálním časem pro odpočinek, houbaření, turistiku či vyjížďky na kole či koních. Okolí Dolního Dvora je protkáno sítí turisticky značených stezek a cyklotras. Na recepci máme připravené cyklomapy s výlety speciálně připravenými pro náš hotel. Více v nabídce výletů.

Rezervovat ubytování v HOTEL ČESKÁ FARMA - Dolní Dvůr

Nejbližší ubytování v Dolním Dvoře a okolí

Ubytování Dolní Dvůr

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah