PENZION JELEN - Karviná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Jelen má dlouholetou tradici a poskytuje útulné a pohodlné ubytování. Nachází se přímo v centru města Karviná.

Penzion Jelen leží v klidné a tiché oblasti, v památkové zóně města. Příjemně zařízené vnitřní vybavení dotváří atmosféru, kde se hosté mohou cítit jako v domácím prostředí.

Velkou výhodou penzionu je jeho dostupnost k širokému výběru kultury, zábavy, MHD, nákupů a odpočinku.

Penzion Jelen disponuje 6 dvojlůžkovými pokoji.

Parkování je zajištěno bezplatně v blízkosti penzionu.

PENZION JELEN ubytování v pensionu

Všechny pokoje jsou nekuřácké a jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a sprchou. Pokoje jsou vybaveny WI-FI internetem zdarma a televizí.

Okolí pensionu a Karviná

Centrum města tvoří unikátní empirový zámek Fryštát, který jako poslední majitel vlastnil rod hrabětů Larisch- Mönnich. Zámek je celoročně zpřístupněný veřejnosti.

Lidé hledající odpočinek můžou navštívit park Boženy Němcové, který obklopuje zámek Fryštát. Rekreační atmosféru tvoří areál Loděnice, nacházející se 10 minut od penzionu, kde je možnost půjčení loďky po řece Olše a také se zde konají různé společenské a koncertní akce.

Navštívit se oplatí známé Lázně Darkov, rehabilitační ústav pomáhající léčit onemocnění pohybového ústrojí na základě jódobromových pramenů.

Nedaleko penzionu je i multifunkční sportovní hala STaRS Karviná, s. r. o. . Zde si lze vybrat z několikati sportu. Můžete využít Tenisovou halu ve které jsou badmintonové, squashové a tenisové kurty, posilovnu, saunu. Součástí haly je i Ledová plocha. Ve městě dále můžete využít Krytý plavecký bazén a Letní koupaliště.

V létě je velmi oblíbená Cyklostezka okolo Olše (30km), In-line stezka v parku Boženy Němcové a milovníci golfu mohou navštívit golfové hřiště Golf Lipiny, nacházející se na okraji Karviné (10km).

Rezervovat ubytování v PENZION JELEN - Karviná

Nejbližší ubytování v Karviné a okolí

Ubytování Karviná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah