HOTEL WESTERN PARK - Boskovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Naše městečko je alternativou komerčním nákupním centrům a průmyslovým zábavním parkům. Je to prostor pro všechny, kteří hledají aktivní a 
tvůrčí způsoby trávení volného času v harmonii s přírodou.

Apartmány jsou chytře rozděleny na dvoulůžkové s jedním pokojem, rodinné se dvěma pokoji a desetilůžkové pro prima partičky se čtyřmi pokoji.
Každý apartmán je nadstandartně vybaven nábytkem od firmy pana Potrusila z Brna (žádná Ikea). Matrace na postelích jsou ty nejlepší co jsme vybrali a spí se na nich jako na obláčku. Teplo zajišťuje podlahové vytápění a v každém pokoji si můžete teplotu regulovat sami, dle vašeho gusta.
Náš apartmán hotel není bohužel vybaven televizorem a to záměrně proto, aby jste měli čas si popovídat, koukat z okna na srnky, východ slunce, nebo si zahrát karty.
Cena za ubytování je 750 Kč na osobu a noc včetně snídaně.  

HOTEL WESTERN PARK ubytování v hotelu

Apartmány jsou chytře rozděleny na dvoulůžkové s jedním pokojem, rodinné se dvěma pokoji a desetilůžkové pro prima partičky se čtyřmi pokoji.
Každý apartmán je nadstandartně vybaven nábytkem od firmy pana Potrusila z Brna (žádná Ikea). Matrace na postelích jsou ty nejlepší co jsme vybrali a spí se na nich jako na obláčku. Teplo zajišťuje podlahové vytápění a v každém pokoji si můžete teplotu regulovat sami, dle vašeho gusta.
Náš apartmán hotel není bohužel vybaven televizorem a to záměrně proto, aby jste měli čas si popovídat, koukat z okna na srnky, východ slunce, nebo si zahrát karty.
Cena za ubytování je 750 Kč na osobu a noc včetně snídaně.  

Recepce

Veškeré ubytování má check-in od 15:00 do 18:00 a check-out do 10:00.

V případě neohlášení se do 17:00 rezervace propadá. Rezervaci držíme nejdéle do 18:30.

Pracovní doba recepce
V této době se dovoláte na tel.
Po - Ne 10:00 - 18:00
Zmeškané hovory vyřídíme následující den.

Gastronomie

Restaurace Saloon 1870Stylová restaurace přímo v samém srdci Western parku. Saloon 1870 nabízí tradiční i stylová jídla. Vždy usměvavá, stylově oblečená o obsluha vás příjemně naladí. Saloon 1870 je otevřen celoročně a mimo jiné nabízí i protor pro pořádání školení a firemních akcí. Restaurace Saloon 1870 je otevřená celoročně.

Restaurace Four Roses
Menší stylová restaurace hned u vstupu do Western parku. Four Roses nabízí rychlé občerstvení pro děti i dospělé a hlavně vynikající ledovou kávu. Restaurace je nekuřácká. Restaurace je v provozu od 1. 5. do 31. 8.

Mexico shop
Menší stylová restaurace přímo na Main street. Mexico shop nabízí stejně jako Four Roses rychlé občerstvení pro děti i dospělé a hlavně vynikající ledovou kávu. Restaurace je také nekuřácká. Restaurace je v provozu od 1. 5. do 30. 9.

Restaurace Fast Food
Stylová zahradní restaurace hned vedle Saloonu 1870.   Restaurace Fast food nabízí šíroký sortiment denních menu, již od 100, - Kč. Restaurace je v provozu od 1. 5. do 31. 8.

Lokomotiva gril
U speciální gril lokomotivy vám připravíme k obědu grilovaná žebra, kuřecí špízy, vepřovou krkovici nebo např.   pečenou rybu.

Okolí hotelu a Boskovice

Western Park Boskovice patří k nejnavštěvovanějším turistickým místům jižní Moravy. Vznikl v roce 1994 a od roku 2009 nabízí návštěvníkům celoroční provoz. V areálu parku naleznete spoustu zákoutí, ve kterých se skrývají atrakce pro děti i dospělé. Celodenní program nabízí zábavu nejen pro rodiny s dětmi, školní výlety a firemní akce, ale pro všechny, kdo mají chuť se bavit, nebo přijet na romantickou dovolenou.

Rezervovat ubytování v HOTEL WESTERN PARK - Boskovice

Nejbližší ubytování v Boskovicích a okolí

Ubytování Boskovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah