STATEK OVČÍN - Stráž nad Nežárkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o rekreačním zařízení

Popis ubytování

Areál výcvikového střediska UK FTVS se nachází v jižních Čechách v okrese Jindřichův Hradec, v malebném prostředí údolí říčky Nežárky. Je ideálním místem pro příjemné strávení rodinné dovolené či pořádání akcí s outdoorovou tematikou.

Nabízíme pobyty od března do konce října v závislosti na počasí. Středisko je svým vybavením a kapacitou vhodné pro jednotlivce i kolektivy za účelem rekreace, pořádání soustředění, kurzů, seminářů, škol v přírodě, školení apod. Během většiny roku je maximální kapacita střediska 96 osob. V průběhu letních prázdnin, tj. od července do poloviny srpna, je kapacita navýšena na cca 120 osob díky dočasné výstavbě stanů. Jedná se o stany s jednoduchými dřevěnými lůžky bez podsady. Středisko je vybaveno společenskou místností, která slouží jako jídelna. V prostoru hlavní jídelny se lze připojit k internetu a jídelna zároveň slouží jako televizní místnost. V areálu je možný nákup drobného občerstvení (prodej cukrovinek, alkoholických i nealkoholických nápojů atd.). Dále středisko disponuje dvěmi menšími společenskými místnostmi. Pro učely seminářů či školení, je možné ve spočenských místnostech využít promítací techniky. Středisko nabízí také možnosti k provozování míčových sportů. Je zde k dispozici multifunkční hřiště s možností osvětlení, které je vhodné zejména pro tenis, basketbal, házenou. Druhé hřiště se štěrkovým povrchem je pak určené především pro fotbal a volejbal.

STATEK OVČÍN ubytování v rekreačním zařízení

Ubytování je možné v hlavní zděné buově na statku. Zde jsou k dispozici jedno až pětilůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením. Jednolůžkový a jeden třílůžkový pokoj má ve svém vybavení pouze WC, sprchy jsou pro tyto pokoji společné v areálu střediska. Celková kapacita statku je 26 osob.

Od roku 2012 nabízíme také nové zděné chatičky. Celkem máme k dispozici 10 vždy osmilůžkových chatiček. Chatičky jsou dvoupatrové. V sedmi chatičkách jsou rozloženy čtyři dvoulůžkové pokoje a ve 3 chatičkách je jeden dvoulůžkový a dva třílůžkové pokoje. Všechny chatky mají společný vchod, v přízemí se nachází jeden dvoulůžkový pokoj (u tří chatek je tento pokoj větší, jelikož je koncipován jako bezbariérový), kompletní sociální zařízení se sprchovým koutem, společná místnost, ve které je jídelní stůl s židlemi a gauč. Chatky jsou vybaveny lůžkovinami a ložním prádlem.

Ubytování ve stanech je možné pouze v době letních rekreací v odbobí letních prázdnin. Jedná se o stany s jednoduchými dřevěnými lůžky bez podsady. Spaní ve stanech je ve vlastních spacích pytlích.

Gastronomie

Podáváme výbornou českou kuchyni formou hromadného servírování. Nabízíme pobyty s plnou penzí i polopenzí, případně pouze se snídaní či večeří. V době letních rekreací (červenec a srpen) není možná plná penze.

Okolí rekreačního zařízení a Stráž nad Nežárkou

Středisko se nachází v malebném prostředí jižních Čech. Tato oblast nabízí mnoho možností k provozování nějrůznějších typů aktivit. Vyznavači cykloturistiky jistě ocení hustou síť značených cyklotras. Na své se přijdou také milovníci pěší turistiky. V blízkosti statku se nachází i množství rybníků a pískoven, které uspokojí jak vyznavače vodních sportů, tak příznivce rybolovu. Krásně upravené hrady a zámky, kterými jsou jižní Čechy hustě protkány, jistě zaujmou i návštěvníky orientující se na historii a kulturu ČR.

Rezervovat ubytování v STATEK OVČÍN - Stráž nad Nežárkou

Nejbližší ubytování ve Stráži nad Nežárkou a okolí

Ubytování Stráž nad Nežárkou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah