HOTEL HARMONIE - Zastávka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Společensko-sportovní centrum hotelu Harmonie je umístěno v klidné lokalitě v blízkosti Brna Odtud je to jen 15 minut jízdy autem do samého centra Brna a 16 minut na brněnské výstaviště BVV.

Společensko-sportovní centrum Harmonie je umístěno v klidné lokalitě v blízkosti Brna. Odtud je to jen 15 minut jízdy autem do samého centra Brna. Svou polohou s širokým spektrem služeb je vhodný pro pořádání nejrůznějších školení, obchodních a společenských akcí a to v prostorách školících místností, které jsou vybavena moderní technikou Místnost má denní osvětlení s kapacitou max. 50 osob. Druhá školící místnost s kapacitou max. 22 osob. Firemní akce, školení … mohou být doplněny i o společné vyplnění volného času na sportovištích, které jsou přímo v komplexu hotelu (bowling, squash, sauna, infrasauna, fitness centrum, biliard-pool, solárium, dle domluvy masáže, manikúra, pedikúra). Klimatizovaná restaurace s možností celodenního stravování nabízí bohatý výběr jídel a specialit. Moderně vybavené pokoje s vlastní koupelnou, televizí, lednicí, trezorem, s internetovou přípojkou WiFi a telefonem na každém pokoji, poskytne všem hostům jako druhý domov na cestách. Pro ubytování slouží 4 apartmány, 20 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky a 1 bezbariérový pokoj. (kapacita hotelu je 62 lůžek) V ceně ubytování je zahrnuta snídaně.

HOTEL HARMONIE ubytování v hotelu

Ubytování Tříhvězdičkový hotel Harmonie nabízí svým hostům klidné a příjemné ubytování v krásném prostředí. Moderně vybavené pokoje s vlastní koupelnou, televizí, lednicí, trezorem, s internetovou přípojkou WiFi a telefonem na každém pokoji, poskytne všem hostům jako druhý domov na cestách. Pro ubytování slouží 4 apartmány, 20 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky a 1 bezbariérový pokoj. (kapacita hotelu je 62 lůžek) V ceně ubytování je zahrnuta snídaně.

Recepce

Po-Čt 10.30 -22.00 Pá-So 10.30 -23.00 Ne 10. 3o-21. oo

Gastronomie

Klimatizovaná restaurace, salonky na pořádání oslav a svateb, venkovní terasy nebo zahrada s bazénem a sportoviště - vše ukázkou toho, že spokojenost návštěvníků je pro nás prioritou. Nezapomínáme ani na nejmenší hosty, pro které máme zřízen dětský koutek a venkovní hřiště. Velký důraz klademe nejen na zázemí restaurace, profesionální a především milou obsluhu, ale také kuchyni.

Okolí hotelu a Zastávka

Možnosti v okolí ■ BVV - brněnské výstaviště ■ hrad Veveří ■ zámek Rosice, Náměšť ■ Pohádka máje ■ brněnská přehrada ■ Grand Prix Brno, veletrhy Brno ■ cyklostezka ■ možnost rezervace tenis. kurtů ■ koupaliště Rosice, Zbýšov Unesco - seznam památek v okolí ■ Brno, VILA TUGENDHAT ■ LEDNICKO-VALTICKÝ AREÁL ■ Telč, historické centrum města ■ Žďár, ZELENÁ HORA

Rezervovat ubytování v HOTEL HARMONIE - Zastávka

Nejbližší ubytování v Zastávce a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah