PENZION BEZDĚKOV - Rakovník

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Bezděkov se nachází v klidné zóně nedaleko centra královského města Rakovník. Rakovník leží necelých 60 km západně od Prahy, ve středu Rakovnické kotliny.

Malý, klidný, rodinný penzion v klidné části města. Penzion je uprostřed velké zahrady, která díky vzrostlým stromům poskytuje odpočinek hostům. Přímo v penzionu je restaurace, která si zakládá na tom, že vaří domácí, kvalitní jídla. Restaurace má výhradního regionálního dodavatele kvalitního masa.

PENZION BEZDĚKOV ubytování v pensionu

Penzion Bezděkov je rodinného stylu, nabízí ubytování v 7 pokojích umístěných do dvou pater pro celkem 17 hostů. Všechny pokoje mají vlastní sociální zázemí vyjma dvou největších (pro 4 a 3 hosty), které mají sociální zázemí pod uzamčením přes chodbu. Samozřejmostí je televize a wi-fi na pokojích.

Gastronomie

Součástí pensionu je stylová, kompletně nekuřácká restaurace.

Okolí pensionu a Rakovník

Sportovní aktivity: Rakovník nabízí možnosti aktivního využití volného času. Od podzimu do jara je možné využívat krytý zimní stadion s umělou ledovou plochou. Po celý rok lze také navštěvovat kryté tenisové kurty, bowling a squash & . 34; Tenis Centra Cafex& . 34; , který v sezóně nabízí i venkovní tenisové kurty.

Rezervovat ubytování v PENZION BEZDĚKOV - Rakovník

Nejbližší ubytování v Rakovníku a okolí

Ubytování Rakovník

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah