SPA HOTEL SCHLOSSPARK - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Lázeňský hotel s polohou jen několik kroků od léčivých pramenů Vám nabízí komfortní ubytování, kvalitní lázeňskou a wellness péči s osobním přístupem, krytý bazén se saunou.

Mezi služby poskytované Spa Hotelem Schlosspark patří oddělení Guest service s nabídkou individuálních výletů a transferů, dále možnost parkování, Room Service, široká nabídka léčebných lázeňských a wellness procedur, kosmetické služby, fitness, bazén se skvělou finskou saunou, praní prádla a mnohé další. Vysokorychlostní bezplatný Wi-Fi internet v celém hotelu je samozřejmostí.

SPA HOTEL SCHLOSSPARK ubytování v hotelu

Každý pokoj hotelu je jedinečný a unikátní svým osobitým designem. Všechny pokoje jsou klimatizované, mají satelitní TV, vlastní sociální zařízení a koupelnu. Ve všech pokojích je rychlovarná konvice, telefon, minibar, trezor a samozřejmě také další příjemné maličkosti jako jsou župany, pantofle a deštník. Pokoje kategorie Lux a Apartmá jsou vybaveny kávovary.

Recepce

Pracovní doba recepce hotelu je 24 hodin denně.

Gastronomie

Vysoká kvalita jídel s možností výběru včetně jídel dietních je pro kategorii 4* Superior samozřejmostí. Snídaně a bohatá nabídka salátů během obědů a večeří se podávají formou švédských stolů. Nechte se hýčkat profesionálními kuchaři, kteří pro Vás připravují pokrmy moderní evropské kuchyně a české speciality z těch nejlepších surovin. Krásná restaurace s terasou a výhledem přímo na lázeňskou zónu města je chloubou hotelu.

Okolí hotelu a Karlovy Vary

Karlovy Vary jsou bezesporu největším a nejvýznamnějším lázeňským městem České republiky, jeho historie sahá až do 14. století a nalezneme zde spoustu historických památek a zajímavých míst. Proto neváhejte a pojďte na procházku za poznáním našeho krásného města!

I když je bezesporu hlavním cílem hostů Spa Hotelu Schlosspark lázeňská léčba, mohou si však také v rámci svého pobytu vybrat z široké nabídky sportovních, kulturních a jiných volnočasových aktivit, které jim pobyt ještě více zpříjemní.

V Karlových Varech najdou příznivci nakupování mnoho známých značek, přes módu, techniku až k výrobkům, díky kterým je město proslulé - jako je například světoznámé sklo značky Moser, karlovarská Becherovka, lázeňské oplatky a mnohé další.

Rezervovat ubytování v SPA HOTEL SCHLOSSPARK - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah