UBYTOVÁNÍ MLÝNICE - Litovel

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Mlýnice Litovel nabízí ubytování v apartmánech v centru města Litovel. Ubytování je vhodné pro turisty, obchodní cestující, manažery, pracovníky firem, ale také pro rodiny s dětmi i s jejich domácími mazlíčky. Ve všech prostorách je dostupné bezplatné Wi-Fi a na místě můžete zdarma využít soukromé parkoviště.

Apartmány a Ubytování Mlýnice se nachází cca 200 m od centra města Litovel. Kapacita ubytování je 34 osob. Ve všech prostorách je dostupné bezplatné Wi-Fi a na místě můžete zdarma využít soukromé parkoviště. Litovel bývalo královským městem a jako takové nabízí spousty kouzelných zákoutí. Olomouc je 18 km daleko, stejně jako hrady Bouzov, Sovinec, Úsov, Šternberg.

Pokoje a apartmány jsou vybavené TV s plochou obrazovkou a k dispozici jsou také kompletně zařízené a vybavené kuchyňské kouty. Každý apartmán má vlastní koupelnu. Cena zahrnuje ložní prádlo, ručníky, osušky a kuchyňské utěrky, jak je vidět na fotografiích.
Zdejší oblast je oblíbená mezi cyklisty. Můžete si vypůjčit jízdní kola. V okolí se lze věnovat různým aktivitám včetně rybaření, kanoistiky a pěší turistiky. Letiště Brno Tuřany a Ostrava Svinov jsou vzdálené do 100 km.

UBYTOVÁNÍ MLÝNICE ubytování v apartmánu

Ubytování Mlýnice nabízí plně vybavené apartmány. V každém apartmánu najdete kompletně zařízený a vybavený kuchyňský kout. Samozřejmostí je prostorná koupelna v každém apartmánu.

Recepce

8.00 -19.00

V době od 19:00 do 8:00 není recepce v provozu.

Gastronomie

Lze zajistit donášku potravin.

V blízkém okolí je několik restaurací a příjemných hospůdek

Okolí apartmánu a Litovel

Litovel je také nazývána Hanácké Benátky. Město protíná několik ramen řeky Moravy a jedno z nich, zvané Nečíz, protéká přímo pod Mlýnicí, kde v minulosti sloužilo coby mlýnský náhon a jen o kousek dál je už zaklenuto po Litovelským náměstím. Zaklenutí začíná vtokem pod radniční věží a věž je rovněž se svými 72 metry nejvyšším mostem ve střední Evropě.

Litovel se nachází v chráněné krajinné oblasti Litovelské Pomoraví.

Celá oblast je vhodná jak pro pěší tak cyklistické výlety. Procházky lužními lesy okouzlují ve všech ročních obdobích.

Podzim je svými barvami naprosto neopakovatelný.

V blízkém okolí jsou četné hrady zámky a další historické památky.

Litovel bývalo královským městem a jako takové nabízí spousty kouzelných zákoutí.

Olomouc je 18 km daleko, stejně jako hrady Bouzov, Sovinec, Úsov, Šternberk.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ MLÝNICE - Litovel

Nejbližší ubytování v Litovli a okolí

Ubytování Litovel

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah