SPORTLIFE CENTRUM RUMBURK

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Sportlife Centrum Rumburk se nachází v nádherném prostředí Českého Švýcarska, 1 km od rozhledny Dymník.

Hotel Sportlife centrum Rumburk nabízí ubytování ve 34 pokojích s vlastním sociálním zařízením, televizí, set-top-boxem, minibarem a internetem. Hotel má své vlastní pakroviště monitorované 24 hodin bezpečnostní kamerou. Ubytovat se můžete v jednolůžkových pokojích, dvoulůžkových pokojích, třílůžkových pokojích či rodinných vícelůžkových pokojích. Hotel má k zápůjčce přenosnou dětskou postýlku. Na požádání lze na pokoj přidat plnohodnotnou přistýlku a tím navýšit kapacitu pokoje. Svou polohou a šíří služeb je jedinečným hotelovým zařízením v dané lokalitě. Jedná se o velký areál, ideální místo pro rodinnou dovolenou, klidný pobyt bez stresu, ale především celoročně pro obchodní a služební pobyty, pořádání školení, seminářů, firemních akcí a sportovních soustředění.

SPORTLIFE CENTRUM RUMBURK ubytování v hotelu

Hotel Sportlife centum nabízí ubytování ve 34 pokojích. Disponuje dvěmi pokoji junior suite, které jsou až třílůžkové, dále pak 17× dvoulůžkovými pokoji, 17× až třílůžkovými pokoji - na přání lze přidat plnohodnotnou přistýlku a tím kapacitu pokoje navýšit.

Recepce

Otevírací doba recepce je vždy 7:00 - 22:00.

Gastronomie

Sportlife centrum nabízí stravování přímo v areálu ve stylové restauraci. K ubytování lze objednat stravování formou snídaně, polopenze či plné penze.

Okolí hotelu a Rumburk

Severně od hotelu načerpáte energii ve zdejších lesích, kde najdete i krásnou rozhlednu Dymník (1 km) a lanové centrum. Přímo v areálu můžete využít sportovní aktivity nebo wellness centrum pro Váš odpočinek. Dominantou areálu je krytá multifunkční hala až pro šest badmintonových kurtů, tenisový kurt, tři volejbalové hřiště, tři nohejbalové hřiště, hřiště na florbal či sálovou kopanou. V areálu jsou čtyři bowlingové dráhy a dva squashové kurty. Dále můžete využít tři beachvolejbalové kruty, antukový kurt na tenis, antukový kurt na volejbal, petanque a také travnaté fotbalové hřiště. Samozřejmostí areálu je i půjčovna sportovního vybavení. Okolí našeho areálu nabízí značené turistické stezky a cyklostezky. V centru města najdete nejseverněji dochovanou Loretu v Evropě, kostel sv. Bartoloměje, tradiční náměstí s podstávkovými domy.

Rezervovat ubytování v SPORTLIFE CENTRUM RUMBURK

Nejbližší ubytování v Rumburku a okolí

Ubytování Rumburk

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah