PENSION SCHAUMANNŮV DVŮR - Karlovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension je umístěn v klidném prostředí u lesa v obci Karlovice ve vzdálenosti cca. 5 km od podhorského městečka Vrbno pod Pradědem.

Penzion nabízí své celoroční služby ve 12 pokojích s celkovou kapacitou 42 míst včetně přistýlek. Ubytování je možné ve dvou až čtyřlůžkových pokojích nebo v rodinném pokoji s kapacitou až pět osob. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením s koupelnou (9 pokojů se sprchovým koutem, 2 pokoje s vanou a 2 pokoje s vířivou masážní vanou). Dále jsou pokoje standardně vybaveny televizí, lednic a varnou konvicí. Pokoje umístěné na jižní straně budovy mají vlastní balkony.

Recepce

08.00 - 10.00 15.00 - 17.00

Okolí pensionu a Karlovice

V oploceném areálu se nachází tenisový kurt s umělým povrchem (možno využít i jako víceúčelové hřiště - volejbal, nohejbal, atd.), dětské hřiště, kolotoč, houpačky, prolézačky a ohniště s posezením. Vlastní venkovní bazén, v hlavní budově dětský koutek a klubovna se stolním tenisem, elektronickými šipkami a stolním fotbalem. V létě možnost četných výletů do malebné přírody Jeseníků po značených stezkách. Dále možnost cykloturistiky ve stejném malebném prostředí po vyznačených cyklotrasách.  

Rezervovat ubytování v PENSION SCHAUMANNŮV DVŮR - Karlovice

Nejbližší ubytování v Karlovicích a okolí

Ubytování Karlovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah