PENSION APARTMENT VICTORIA - Harrachov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Apartment Victoria nabízí ubytování v centru Harrachova.

Pension Apartment Victoria se nachází v centru Harrachova, jen 300 m od Skiareálu Harrachov. Poskytuje ubytování ve dvou čtyřlůžkových apartmánech a dvou dvoulůžkových studiích. Bezproblémové parkování přímo u penzionu, wifi připojení v celém objektu. K dispozici je lyžárna / kolárna s vysoušečem bot.

PENSION APARTMENT VICTORIA ubytování v pensionu

K ubytování jsou připraveny dva čtyřlůžkové apartmány a dvě dvoulůžková studia. Každá ubytovací jednotka je vybavena TV, wifi připojením k internetu, kuchyňským koutem s lednicí, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, kávovarem, toastovačem a dvouplotýnkovým vařičem. Součástí každého pokoje je koupelna se sprchovým koutem a WC.

Gastronomie

Možnost zajistit snídani v nedaleké restauraci (50m). Hosté mají k dispozici kuchyňky přímo na pokojích, v okolí je nespočet restaurací, kam lze zajít na oběd či večeři.

Okolí pensionu a Harrachov

Penzion leží v oblíbené turistické lokalitě. V zimním období je zde v provozu mnoho sjezdovek a upraveno několik kilometrů běžeckých tratí. V letní sezóně využijete velké množství turistických a cyklistických tras v okolí, oblíbenými cíly jsou například Mumlavské vodopády nebo Čertova hora. V blízkosti penzionu se nachází velké množství restaurací, wellness centrum, krytý bazén, tenisové kurty, minigolf nebo také Muzem skla a hornictví. Z bohaté nabídky sportovního a rekreačního vyžití si tu jistě vybere každý.

Rezervovat ubytování v PENSION APARTMENT VICTORIA - Harrachov

Nejbližší ubytování v Harrachově a okolí

Ubytování Harrachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah