PENZION A RESTAURACE U JANDŮ - Janovice nad Úhlavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion se nachází nedaleko Janovic nad Úhlavou a hlavního tahu Klatovy - Janovice nad Úhlavou - Železná Ruda. Na velice klidném místě nad řekou Úhlavou. Ze samotného penzionu je krásný výhled na Šumavu (Ostrý).

Pokoje jsou standardně vybaveny. Ubytování je možné ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s možností přistýlky. Pokoje jsou s vlastním sociálním zařízením (buď sprchový kout nebo vana), vždy s televizí a satelitem. Některé pokoje mají vlastní balkón. K dispozici je kuchyňka pro vlastní vaření. V přízemí penzionu se nachází restaurace. Snídaně jsou podávány formou švédského stolu. Stravování je možné po celý den. K dispozici je venkovní bazén, tenisové kurty, hřiště, kulečník, fotbálek, ping - pong, hokej.

PENZION A RESTAURACE U JANDŮ ubytování v pensionu

Penzion je velice solidně vybaven v evropském standartu. Ubytování je možné ve dvou, tří a čtyrlužkových pokojích s možností přristýlky. Pokoje jsou s vlastním sociálním zařízením, vždy s televizí a satelitem. Celková kapacita 40 lužek ve 12 pokojích. Některé pokoje, orientované na západ, mají vlastní balkón.

Nově nyní nabízíme plus 24 dvoulůžkových pokojů (s možností přistýlky) vybavených televizí s digitálním vysíláním a satelitem, dále je možno využít připojení k internetu, samozřejmostí je sociální zařízení se sprchovým koutem. Výhodou budovy je bezbarierový přístup, který ocení hlavně starší lidé a tělesně postižení, pro které jsou v přízemí uzpůsobeny dva pokoje.

Gastronomie

V přízemí penzionu se nachází restaurace. Pro ubytované hosty se zde podává snídaně formou švédského stolu a dále se zde hosté mohou stravovat po celý den - obědy, večeře. Jídla je možné si vybrat z jídelního lístku nebo z denní nabídky.

Okolí pensionu a Janovice nad Úhlavou

Možnost rekreace jak pro velké skupiny, tak pro jednotlivce a páry. Máme k dispozici dva tenisové kurty. Dobře poslouží jak pro tenisové soustředění mladých hvězd, tak pro rekreační hráče. Venkovní bazén s rozměry 9,1 m x 4,6 m x 1,2 m. Je v letních horkých dnech přríjemnou součástí. Dálkovým plavcům radost neuděláme, ale každý, kdo má rád vodu, jiste nepohrdne. Multi funkční hřiště s basketbalovými koši a brankami na fotbal. Lze zde natáhnout síť na nohejbal či volejbal.

Rezervovat ubytování v PENZION A RESTAURACE U JANDŮ - Janovice nad Úhlavou

Nejbližší ubytování v Janovicích nad Úhlavou a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah