HOTEL MAXIM - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Maxim se nachází v Mariánských lázních a nabízí ubytování v historických prostorách upravených do moderní doby a relax ve vlastním balneo provozu s bazénem.

Hotel Maxim se nachází v Mariánských lázních a nabízí ubytování v historických prostorách upravených do moderní doby. Kouzlo přelomu století na Vás dýchne ihned jakmile překročíte práh hotelu Maxim. Prostorná, nádherná vstupní hala je vyzdobena nábytkem z první republiky, secesními zrcadly a vitrážemi a dokonale propracovanými doplňky. Budete se opravdu cítit jako by jste se ocitli v minulém století.

Hotel Maxim nabízí ubytování v 25 standardních prostorných dvoulůžkových, které jsou vybaveny postelí o velikosti super king (200×200 cm), vlastní koupelnou se sprchou, toaletou, vysoušečem vlasů, TV se satelitním příjmem, telefonem a pokojovým trezorem.

Hotel prošel v roce 2004 velkou rekonstrukcí, počínaje přistavením IV. poschodí a vybudováním vlastního balneo provozu s bazénem. Na doplnění poskytovaných služeb byl zrealizován víceúčelový salonek.

HOTEL MAXIM ubytování v hotelu

Hotel Maxim nabízí ubytování v 25 standardních prostorných dvoulůžkových a 4 jednolůžkových pokojích, které jsou vybaveny postelí, vlastní koupelnou se sprchou, toaletou, vysoušečem vlasů, TV se satelitním příjmem, telefonem a pokojovým trezorem.

Recepce

24 hodinnový provoz

Gastronomie

Prosvětlená, útulná restaurace s kapacitou 56 míst, kde Vám naservírujeme poctivé, zdravé pokrmy bez použití konveniencí. Restaurace je otevřena od 7 do 21 hodin. V odpoledních hodinách si můžete pochutnat na v okolích vyhlášených babiččiných domácích ovocných palačinkách a koláčích či si jen posedět u šálku kávy.

Okolí hotelu a Praha

K architektonickým památkám patří lázeňské centrum, pravoslavný chrám Sv. Vladimíra, Anglikánský kostel, římskokatolický kostel Nanebevzetí Panny Marie, společenský dům Casino, dům Chopin, atd.

Rezervovat ubytování v HOTEL MAXIM - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah