PENZION BESKÝDEK I - Pražmo

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Beskýdek I je sStylová horská dřevěnice, která se nachází v nezastavěné oblasti v obci Krásná, Visalaje. Nabízí ubytování až pro 22 osob v pěti apartmánech s kuchyňkou a vlastním sociálním zařízením. Chalupa se nachází asi 1,5 km od Beskýdku II.

PENZION BESKÝDEK I ubytování v pensionu

Apartmány (modrý, červený, hnědý, zelený, černý) s vlastní vybavenou kuchyňkou (lednička s mrazícím prostorem, dřez, varná konvice, dvouplotýnkový elektrický vařič, nádobí, příbory, hrnce, pánve, utěrky, ručníky, mýdlo) a sociální zařízením (sprchový kout nebo vana). V každém apartmánu je TV a satelitní rozvod, Wi-Fi internet zdarma.

Gastronomie

Samoobslužný výčep s pivem a Kofolou, široká nabídka chlazených nápojů (není zahrnuto v ceně) Společenská místnost s krbem na dřevo s rozvodem teplého vzduchu do všech prostor penzionu.

Okolí pensionu a Pražmo

Na neoploceném pozemku je k dispozici ohniště s posezením a slunečníkem Dovolená s dětmi v Beskydech? Pak jistě přijde vhod dětské hřiště s pískovištěm, skluzavkou, houpačkami a letní bazén pro děti.

Venkovní vířivá masážní vana a sauna (není zahrnuto v ceně). Ruské kuželky a venkovní stůl na stolní tenis. Půjčování horských kol a lyží (po domluvě).

Rezervovat ubytování v PENZION BESKÝDEK I - Pražmo

Nejbližší ubytování v Pražmě a okolí

Ubytování Pražmo

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah