PENZION U MODRÉHO ZVONKU - Zlaté Hory

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Modrého Zvonku se nachází v historickém jádru města Zlaté hory. Ubytovat se zde můžete ve dvoulůžkových pokojích a apartmánu. V přízemí budovy se nachází restaurace. Blízké Jeseníky, ale i okolní pamětihodnosti jsou oblíbeným cílem turistů. Hranice s Polskem je vzdálená jen 3 kilometry, nabízí se vám tak mnoho příležitostí k trávení volného času nejen v naší zemi, ale i u našich severních sousedů.

PENZION U MODRÉHO ZVONKU ubytování v pensionu

K dispozici jsou dvoulůžkové pokoje a třílůžkový apartmán. Všechny pokoje disponují satelitní televizí, vlastním sociálním zařízením a bezdrátovým připojením k internetu.

Gastronomie

Ubytování je bez stravy. V přízemí budovy je ovšem restaurace s bohatým jídelní a nápojovým lístkem.

Okolí pensionu a Zlaté Hory

Pokud máte rádi památky a historii, tak určitě navštivte nedaleký zámek ve Velkých Losinách nebo hrad Sovinec.

Velmi zajímavá je i státní přírodní rezervace Rejvíz. Najdete zde naučnou stezku vedoucí rašeliništi, které se rozprostírají mezi dvěma jezery. V okolí uvidíte unikátní flóru a faunu.

Za odpočinkem vyrazte do blízkých lázní Karlova Studánka, najdete zde bazény a sauny, které vám dopřejí dokonalou relaxaci.

Blízké Jeseníky přímo vybízí k podnikání pěších i cyklistických výletů. Značené stezky vás pohodlně dovedou ke známým cílům i méně turisticky navštěvovaným místům, které vám ukáží přírodu téměř nedotčenou člověkem.

V zimě se můžete těšit na širokou škálu sjezdových tratí Na své si přijdou zdatní lyžaři i úplní začátečníci, kteří můžou vyhledat pomoc jedné z mnoha lyžařských škol. Pro milovníky bílé stopy jsou upravovány kilometry běžkařských trat.

Rezervovat ubytování v PENZION U MODRÉHO ZVONKU - Zlaté Hory

Nejbližší ubytování v Zlatých Horách a okolí

Ubytování Zlaté Hory

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah