HARABURDI® RECYCLART HOTEL - Kostelec nad Orlicí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

V tomto prostorném a jedinečném ubytování najdou gastro zážitky, klid, inspiraci a zábavu nejen celé rodiny s dětmi, ale i parta přátel, firemní týmy nebo sešlosti na oslavu.

HARABURDI® Recyclart Hotel je jedinečný a první hotel v srdci Evropy zaměřený na recyklované umění. U nás se můžete těšit na netradiční styl, eleganci, pohodlí a výlučné služby, servis a díla, která působením „zubu času” ztratila na významu, leč získala na kráse. Vdechnutím nového života a užitku starým a nepotřebným věcem tvořím základní filozofii ve stylu HARABURDI®.

Stojí za to „vrátit do hry“ předměty s fortelem, vyrobené tradičním a poctivým způsobem.

Chystátefiremní, rodinnou či společenskou akci a potřebujete mít klid na práci nebonerušenou zábavu?

K pronájmu nabízíme uzavřený sál, bar, zahradu nebo i celý objekt pouze pro vaši společnost.

HARABURDI® RECYCLART HOTEL ubytování v hotelu

Celkem 8pokojů - 5 pokojů v 1. patře, 3 pokoje ve 2. patře.

Kapacita ubytování je pro 18 osob + 3 menší postele 180 cm dlouhé pro menší postavu nebo děti a přistýlka.

Celkem 22 lůžek.

Každý pokoj má své vlastnísociální zázemí se sprchovým koutem a toaletou, LCD TV, topení, skleničky, šatníka jiné & . 34; umělecké& . 34; vybavení.

K dispozici jsou povlečené postele dobílé bavlny, ručníky, hotelové pantofle a hygienické potřeby.

Výhled z pokojů je na zahradu, do lesa nebo na historickou kapličku.

Recepce

15:00 - 20:00

Gastronomie

Dle předešlé dohody můžeme nachystat dvě formy večerníhostiny (minimálně pro 13 osob) :
- Hostina od Golema - přímo před vámi se připravují a následně servírujíformou rautu:

grilovaná kuřata na ohni, uzené domácí šunkovéklobásy, zapečený Camembert na Balsamicu a pepři s brusinkami, v troubě pomalu (až 9 hodin) dozlatova pečený bůček na cibulce, mrkvi a pivu, dušená směszeleniny.

Jako příloha se podává kuskus a chleba.

- ZakouřenáŽiváňská - na venkovním unikátním grilu sena ohni připravuje formou vaření, dušení, pečení a zakouření ohněm:

směs nakrájeného kuřecího avepřového masa, domácích šunkových a paprikových klobásek, špeku a hodně druhůrůzné zeleniny. To vše je decentně kořeněno a zalito pivem.

Jako příloha se podává kuskus achleba.

Oběd:

- Pro firemní akce nebo rodinné oslavy zajišťujeme catering všehorozsahu např. z místního vyhlášeného Hostince U Hubálků.

- Catering od Hubálků- zajistíme vám teplý oběd z místníhovyhlášeného gastro hostince U Hubálků obsahující polévku a hlavní chod.

- Coffee break all - domácí limonáda, káva frenchpress, čaj, domácí bábovkanebo koláč

- Coffee break small - domácí limonáda, káva frenchpress, čaj

- Odpolední svačinka - různédruhy toastů: s domácím tatarákem z cukety, s domácí škvarkovou pomazánkou neboItalské toasty s pestem, Cheddarem a s rajčátky. Předem bychom se domluvili na variantě polévky a max. dvouhlavních jídel, které bychom vám servírovali z horkých gastro chafingů u nás vhotelu.

Okolí hotelu a Kostelec nad Orlicí

Zábava: Disco párty / koncerty / DJ´s / výstavy umění / besedy / video projekce / sportovní přenosy / zahradní party / opékaní na táboráku / trampolína pro děti

Sport: koupání v městském koupališti nebo pod splavem řeky Divoké Orlice / sjíždění řeky / paddleboarding / běh / cyklistika / Inline / rybaření / běžky v zimně / bruslení na zamrzlé řece / zmní sporty ve skiareálu Říčky, Deštná a Zdobnici / půjčovna čtyřkolek a motokáry v Rychnově nad Kněžnou / lanový park Říčky / Paintball v Týništi nad Orlicí / sauna ve Dlouhé Vsi / aquapark v Rychnov nad Kněžnou / wellness centrum v Holici

Kulturní památky: zámek v Kostelci / zámek Častolovice / zámek Doudleby, kde se natáčel film Juraje Jakubiska Bathory / hrad Potštejn / zámek v Rychnově nad Kněžnou / zámek v Žamberku / zámek Opočno / zámek Skalka / muzeum lidových řemesel v Letohradě / pivovar CLOCK Potštejn / pivovar v Rychnov nad Kněžnou / pivovar Rampušák v Dobrušce a další.

Rezervovat ubytování v HARABURDI® RECYCLART HOTEL - Kostelec nad Orlicí

Nejbližší ubytování v Kostelci nad Orlicí a okolí

Ubytování Kostelec nad Orlicí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah