PENZION KERN - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension KERN nabízí velmi útulné ubytování s přátelským servisem, žádné z Vašich přání pro nás není příliš velké a žádný detail příliš malý.

Pension se nachází v centru Prahy v sousedství obchodního centra Nový Smíchov, pouhé 3 minuty od obchodního a zábavného centra. Z okna se Vám naskýtá výhled do terasovité zahrady nebo vilové čtvrti Prahy 5, ráno je pro Vás připravena snídaně od 7 do 10 hodin. Naše recepce je Vám s čímkoli k dispozici každý den od 7:00 do půlnoci.

PENZION KERN ubytování v pensionu

Hotel Penzion KERN nabízí krásné útulné a moderní pokoje kategorií: jednolůžkový pokoj, dvoulůžkový pokoj, velký dvoulůžkový pokoj, dvoulůžkový pokoj pro nenáročné klienty, čtyřlůžkový pokoj. Všechny pokoje jsou elegantně zařízené a plně vybavené moderním zařízením. Ve všech pokojích je vlastní sociální zařízení, klimatizace a vysokorychlostní připojení k internetu (kabelové a bezdrátové), trezor, lednička, digitální a satelitní televize. Naši hosté se mohou potěšit krásným výhledem do terasovité hotelové zahrady nebo na vilovou čtvrť Prahy 5. Hotel sousedí s krásným parkem a mnoha golfovými hříšti.

Recepce

Náš personál je neustále k dispozici a připraven splnit všechna Vaše přání a potřeby.

Gastronomie

Bohatá snídaně se podává ve formě bufetu, na výběr se nabízí teplá a studená jídla: musli, ovoce, sýry a salámy několika druhů, pečivo, ham& eggs, míchaná vajíčka, parky, palačinky.

Okolí pensionu a Praha

V okolí Hotelu Penzion KERN je spousta historie, divadel, muzeí, obchodů, a mnoho parků a zeleně. Přinášíme Vám základní přehled o tom, co můžete najít v okolí Hotelu Penzion KERN, v krásné lokalitě Košíře. Praha 5 v úseku Košíře - Smíchov - Strahov zahrnuje: muzeum A. V. Mozarta – Na Bertramce, nádherný park Ladronku, park –vinici Klamovku, procházkový edén Kampu Františkánskou zahradu Kinského zahradu Romantický Petřín

Rezervovat ubytování v PENZION KERN - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah