PENZION THREE - Františkovy Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

"Pension THREE" se nachází 5 min. od centra Františkových Lázní. Město je známé svou bohatou kulturní historií a je tak často vyhledávaným místem pro odpočinek a relaxaci.

Nabízíme ubytování v nově postaveném pensionu, který se nachází v zadním traktu vstupní budovy. Vedle pensionu je k dispozici zahrada pro relaxaci a odpočinek. Váš automobil můžete zaparkovat u pensionu zdarma, nebo jej umístit na naše nové soukromé parkoviště u pensionu za případný poplatek, hlídané 24 hodin kamerovým systémem. Nabízíme Vám nově také masáže přímo v pensionu, nebo novou zřízenou službu - bezdrátové připojení k internetu zdarma v celém objektu! Pujčovna kol je Vám k dispozici od Března do Listopadu.

Penzion se umístil v TOP 25 a TOP 50,3 místo pro Karlovarský kraj, v soutěži AHR ČR PENZION ROKU 2011, 2013, 2014, a i 2015! !

PENZION THREE ubytování v pensionu

Dvoulůžkové pokoje jsou s vlastním sociálním zařízením, některé s balkónem, na požádání TV. Možné je i ubytování v apartmánu, nebo umístění třetí postele na pokoj.

Gastronomie

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně formou švédských stolů a parkování. Obědy nebo večeře je možné se slevou zajistit v jedné z partnerských restaurací v blízkosti pensionu.

Rezervovat ubytování v PENZION THREE - Františkovy Lázně

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah