HOTEL U HOLUBŮ - Čeladná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel & Garden U Holubů naleznete na samém konci malebné vesničky Čeladná, na úpatí hory Smrk v nádherné přírodě Beskyd. Okolo se rozprostírají husté lesy, pod ním protéká říčka Čeladenka. Upravené a pečlivě udržované okolí hotelu, krásné trávníky s květinovou výsadbou, louka, výhled na zalesněné vrcholky hor, jedinečná poloha, klidné ubytování a skvělé gastronomické služby zaručují ideální podmínky pro pobyty jako je - rodinná rekreace, dovolená Beskydy, víkendové pobyty, golfové a wellness balíčky, svatby (svatební hostina s ubytováním, venkovní svatební obřady), svatební cesta, firemní akce, teambuildingy, jazykové pobyty, taneční nebo fotbalové soustředění. Součástí hotelových služeb je nabídka relaxace ve vířivé vaně, pobyt v infra kabině s mořským klima a odborně prováděné masáže.

HOTEL U HOLUBŮ ubytování v hotelu

Ubytovací část hotelu má vzhled i historii původní rodinné umístěné vily ze 30. let. Pokoje jsou různě disponované, každý má svůj osobitý charakter a nádherný výhled do beskydské přírody. Útulnost, pohodlí, nekuřácké prostředí a laskavá péče o hosty je u nás v Čeladné samozřejmostí. Na přání můžeme připravit ovoce na pokoji, kytici jako dárek a jiné. Všechny pokoje jsou vybaveny samostatnou koupelnou (sprcha + WC, fén), LCD TV se satelitem, zdarma Wi-Fi internetem.

Gastronomie

Naše restaurace a celková filosofie hotelu jdou ruku v ruce se zdravým životním stylem, proto jsou veškeré prostory nekuřácké. Podpořte naše cítění návštěvou i s dětmi, které si mohou pohrát v dětském koutku, či využijte některé s našich pravidelných rodinných akcí.

Restaurace GARDEN a Kavárna - Bar jsou otevřeny celý týden!

Co u nás naleznete?

nabídku snídaní a la carte i pro neubytované v hotelu, skvělou kuchyni a pozornou obsluhu, na přání připravíme pokrmy pro speciální dietní stravu. Pro ubytované – snídaně formou švédského stolu, polopenze, plná penze, výběr z jídelního lístku skvělou čerstvě praženou kávu caffee garden, dorty ke kávě domácí výroby, širokou nabídku vín – Vinařství Gotberg, italská i francouzská; české pivo Radegast, Pilsner Urquell, Master.

Rezervovat ubytování v HOTEL U HOLUBŮ - Čeladná

Nejbližší ubytování v Čeladné a okolí

Ubytování Čeladná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah