VINÁRNA A PENZION U LANGRŮ - Dolní Věstonice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Wellness rodinný hotel „U Langrů“ se nachází na konci vesnice Dolní Věstonice.

Objekt je situován u hlavní silnice na Lednici, Břeclav s výhledem na Novomlýnskou nádrž i Pálavské vrchy.

Wellness rodinný hotel U Langrů nabízí svým hostům komfortní ubytování přímo pod Pálavskými vrchy ve dvou čtyřlůžkových, jednom třílůžkovém, jednom šestilůžkovém studiu a ve čtrnácti dvoulůžkových pokojích, tedy s celkovou kapacitou 45ti lůžek s výhledem na překrásné Novomlýnské nádrže. V objedktu mají ubytovaní k dispozici wellness centrum a letní venkovní bazén.

VINÁRNA A PENZION U LANGRŮ ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou vybaveny televizí, ledničkou, k dispozici je našim hostům Wifi připojení v celém objektu vinárny a hotelu. Pokoje mají svá vlastní sociální zařízení (WC, sprcha). Na společných prostorách je k dispozici mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice.

Recepce

Recepce otevřená od 8:00 do 20:00.

Gastronomie

Vinárna – restaurace U Langrů nabízí možnosti celodenního stravování jak ve formě samostatných snídaní, obědů a večeří, tak i v podobě polopenze pro ubytované ve Wellness rodinný hotel U Langrů nebo kempu i ostatní ubytované v Dolních Věstonicích. Součástí našeho jídelní lístku jsou i minutková jídla a krajové speciality. V naší restauraci se dá platit platební kartou.

Vaříme domácí kuchyni a speciality výhradně z čerstvých surovin, připravujeme teplá i studená občerstvení a v letních měsících nabízíme každodenní obědová menu. Samozřejmostí je široký sortiment nealkoholických nápojů, alkoholických nápojů a vín.

Prostory vinárny – restaurace ve stylu vinného sklepa mají kapacitu až 55 míst a v letní sezóně je v provozu otevřená letní zahrádka s kapacitou 40 míst.

Rezervovat ubytování v VINÁRNA A PENZION U LANGRŮ - Dolní Věstonice

Nejbližší ubytování v Dolních Věstonicích a okolí

Ubytování Dolní Věstonice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah