PENZION JARMILKA - Luhačovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Jarmilka nabízí ubytování ve čtvrtém největším lázeňském městě v ČR, v lázních Luhačovice.

Penzion Jarmilka se nachází v klidné části Luhačovic asi 10 min. chůze od autobusového i vlakového nádraží. Návštěvníkům jsou k dispozici moderně vybavené apartmány s vlastní kuchyní a sociálním zařízením. Dále můžete k odpočinku využít prostorné a kryté bakóny.

Zapakrovat své vozidlo je možné v uzařeném dvoře Penzionu Jarmilka. Pokud hodláte v Luhačovicích trávit aktivní dovolenou a přivezete si kola, lze si je bez problémů uschovat v uzamčené garáži Penzionu Jarmilka.

Celý penzion je pokryt WIFI. V apartmánech č. 1, 2, a 4 je domácí kino.

PENZION JARMILKA ubytování v pensionu

Apartmán č. 1

Je velmi slušně zařízený apartmán v prvnímm nadpodlaží se samostatnou kuchyň a socilním zařízením (je zde k dispozici další lůžko s přistýlkou), jedna ložnice (manželské postele) s prostorným balkonem.

Apartmán č. 2

Apartmán je situován opět v prvním nadpodlaží. Je obdobně zařízen jako apartmán č. 1. K dispozici je Vám samostatná kuchyň a sociální zařízení. I tady se nabízí možnost dalšího lůžka s přistlkou. Apartmán má dvě ložnice. V první z ložnic lze variabilně přeskládat postele. Ve druhé z ložnic můžete složit hlavu na pohodlné dvojlůžko. Dlouhé večery pak můžete trávit na prostorném krytém balkónu.

Apartmán č. 3

Nachází se v přízemí penzionu. Moderně zařízený apartmán, ve kterém jsou oddělené postele. Oceníte samostatnou kuchyň i sociální zaříení.

Apartmán č. 4

Apartmánn je slušně zařízený třípokojový byt ve třetím nadpodlaží. V bytě se nachází dvě ložnice. Jedna ložnice má manželskou postel a druhá nabízí možnost oddělených postelí. Z bytu můžete vyjít na prostorný a krytý balkón.

Gastronomie

Mimo vlastního stravování je možné stravovat se v mnoha restauracích a stylových zařízeních, a to jak v blízkosti penzionu Jarmilka - restaurace U Zámku - tak ve městě Luhačovice.

Okolí pensionu a Luhačovice

Turistika, tenisové kurty, tenisová hala, sportovní hala, kužely, bowling, různé posilovny, masáže, přehrada, koupaliště.

V zimním období láká místní sjezdovka, sportovní středisko Lopeník, Valašské Klobouky – Jeleňovská, umělý lyžařský svah ve Zlíně a další možnosti.

Rezervovat ubytování v PENZION JARMILKA - Luhačovice

Nejbližší ubytování v Luhačovicích a okolí

Ubytování Luhačovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah