CHALUPA U MĚSTSKÉ BRÁNY - Prusy-Boškůvky

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný Penzion a Restaurace Chalupa U Městské brány v centru Vyškova přímo a jediné ubytování na Masarykově náměstí.

Rodinný Penzion a Restaurace Chalupa U Městské Brány se nachází v historickém centru Vyškova a svým hostům nabízí pokoje s TV a Wi-Fi zdarma. Ve zdejší restauraci můžete ochutnat jídla české kuchyně. Zámek Vyškov se nachází 5 minut chůze odtud. Všechny osobitě zařízené pokoje mají koupelnu se sprchovým koutem. K vybavení všech pokojů patří lednice a každý den si můžete v penzionu vychutnat snídani. V penzionu Chalupa u Městské brány můžete využít také úschovnu jízdních kol a bezplatné soukromé parkoviště. Hosté mohou využit zdarma wifi připojení. Vyškovská ZOO s Dino Parkem je odtud vzdálena 700 metrů. Penzion se nachází 17 km od zámku Bučovice a 20 minut jízdy od Slavkova u Brna. Brno leží 30 km odtud.

CHALUPA U MĚSTSKÉ BRÁNY ubytování v pensionu

Ubytování nabízíme v sedmi dvoulůžkových pokojích a jednom jednolůžkovém pokoji. Na dvou pokojích je také možnost přistýlek. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu, televizi a chladničku. Hosté mohou využit zdarma wifi připojení. K dispozici je také dětská postýlka a jídelní židlička.

Recepce

Penzion nemá klasickou recepci. Klíče se vyzvedávají na baru v restauraci, která se nachází ve stejném domě jako penzion. Ubytování je možné od 13:00 - 22:00 v pracovní den a v sobotu a neděli od 13:00 - 15:00 a od 18:00 - 22:00. Na základě telefenické domluvy vás rádi ubytujume také v jinou denní dobu.

Gastronomie

V ceně pokoje je zahrnuta snídaně. Hosté mohou využít nabídky restaurace, která se nachází ve stejné budově (kapacita 50-60 míst).

Okolí pensionu a Prusy-Boškůvky

Penzion se nachází v historickém centru Vyškova. 5 min chůze vám zabere k návštěve DINO parku, ZOO parku a AQUA parku. .

Rezervovat ubytování v CHALUPA U MĚSTSKÉ BRÁNY - Prusy-Boškůvky

Nejbližší ubytování v Prusech-Boškůvkách a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah