ABEN & HANA PENZION - Modřice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Aben & Hana penzion je v provozu již od roku 1991 - část HANA (hlavní budova). V roce 2004 jsme přistavěli novou část ABEN (přístavba k hlavní budově v prostoru atria). Nabízíme ubytování při pracovních cestách, návštěvách brněnských veletrhů (BVV), nákupech v blízkých obchodních a zábavních střediscích OLYMPIA, AVION PARK a dalších. Můžete jej využít také při turistických výletech a návštěvách historických památek a zajímavostí v naší blízkosti - Brněnská přehrada, Slavkovské bojiště s Mohylou míru, propast Macocha, zámek Lednice a další. ¨

Spokojenost a pohodlí našich hostů je pro nás nejdůležitější. Proto dbáme, aby pokoje byly pohodlně zařízené, všechny vnitřní prostory vkusně upravené, aby v letních měsících mohli posedět v prostorách atria, aby bylo všude čisto. Ráno připravíme vydatnou snídani, večeři dostanou v nedaleké restauraci. K dispozici máme mapy města Brna a okolí, poradíme kam na výlety.

Pro naše hosty máme připraveny dvou a třílůžkové pokoje. V případě potřeby zvýšíme kapacitu některých pokojů přistýlkami. Ubytujeme i jednotlivé hosty. Pokoje jsou zařízeny pro pohodlné jednodenní i vícedenní přenocování. Přístup k internetu je zabezpečen zdarma pomocí WiFi.

ABEN & HANA PENZION ubytování v pensionu

POKOJE V ČÁSTI ABEN

Standarní zařízení a vybavení - postele, skříň, stůl, židle, příp. křeslo, lampička, ventilátor, chladnička, BTV a přístup na internet přes WiFi.

Okno je opatřeno záclonou a závěsem, podlaha pokryta kobercem.

Každý pokoj v části ABEN má vlastní příslušenství, t. j. sprchový kout, umyvadlo, zrcadlo, lampičku, poličku na odložení drobných potřeb, nástěnné věšáky, sušák na ručníky, elektrickou zásuvku na holení nebo fén a mísu WC.

POKOJE V ČÁSTI HANA

Standartní zařízení a vybavení - postele, skříň, stolek, židle, příp. křeslo, lampička, BTV a přístup na internet přes WiFi.

Okno je opatřeno záclonou a žaluziemi, podlaha pokryta kobercem.

V části HANA je příslušenství na chodbě a má tu výhodu, že koupelna a WC jsou oddělené. Koupelna je vybavena sprchou, umyvadlem, zrcadlem s lampičkami, elektrickou zásuvkou na holení nebo fén.

Rezervovat ubytování v ABEN & HANA PENZION - Modřice

Nejbližší ubytování v Modřicích a okolí

Ubytování Modřice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah