PENZION PANORAMA - Mikulov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Zrekonstruovali jsme objekt nedaleko centra malebného městečka na jihu Moravy, v těsné blízkosti hranice s Rakouskem. Budete bydlet v naprosto klidné zóně pod jednou z dominant města - svatý Kopečkem. Z oken penzionu uvidíte okouzlující panorama Mikulova.

Poskytneme vám zázemí a rádi vás přivítáme v našem penzionu, kde najdete veškeré pohodlí. Ubytujeme vás ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích, které jsou vybaveny televizí a vlastním sociálním zařízením se sprchovacím koutem. Můžete také využít parkovací místa uvnitř objektu, kde budou vaše vozy opravdu v bezpečí. Do našeho penzionu můžete i s domácím zvířetem. Pokud vás lákají jiné "krásy" Mikulova, nezklameme vás. Zprostředkujeme vám posezení v překrásných sklepech, které jsou plné dobrého mikulovského vína. Ve všech pokojích je k dispozici WIFI připojení k Internetu. Na zahradě čeká na malé i velké návštěvníky výběh s klokany.

PENZION PANORAMA ubytování v pensionu

Penzion Panorama nabízí ubytování v dvou až čtyřlůžkových pokojích které jsou vybaveny televizí a vlastním sociálním zařízením se sprchovacím koutem.

Druhy pokojů: TYP A - Pokoj s výhledem do ulice, TYP B - Pokoj s výhledem na dominanty Mikulova, TYP C - Pokoj s vlastní kuchyňkou.

Recepce

podle dohody

Okolí pensionu a Mikulov

Penzion Panorama se nachází v Mikulově, krásném historickém městě. Dominantou města je Mikulovský zámek. Doporučujeme navštívit také Ditrichštejnskou hrobku a historiké centrum. V okolí se nachází také velmi známý Lednicko-Valtický areál.

Rezervovat ubytování v PENZION PANORAMA - Mikulov

Nejbližší ubytování v Mikulově a okolí

Ubytování Mikulov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah