HOTEL OCTÁRNA - Kroměříž

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Octárna - oáza klidu v srdci Kroměříže. Hotel Octárna se nachází v centru historického města Kroměříž, jen několik minut chůze od kroměřížského zámku, v prostorách bývalého františkánského kláštera. V areálu Hotelu Octárna naleznete ucelený komplex stylového ubytování, příjemného posezení v restauraci a v neposlední řadě bezpečného parkování v uzavřeném areálu.

Hotel Octárna se nachází v centru historického města Kroměříž, jen několik minut chůze od kroměřížského zámku, v prostorách bývalého františkánského kláštera. V areálu Hotelu Octárna naleznete ucelený komplex stylového ubytování, příjemného posezení v restauraci a v neposlední řadě bezpečného parkování v uzavřeném areálu.

HOTEL OCTÁRNA ubytování v hotelu

Hotel nabízí ubytování v 25 převážně dvoulůžkových pokojích. Náročnější hosté se mohou ubytovat v reprezentativních apartmánech. Všechny pokoje jsou stylově vybaveny, mají vlastní sociální zařízení s vysoušečem vlasů, pantoflemi a kvalitní hotelovou kosmetikou, kufrbox, LCD TV, wi-fi připojení, telefon a minibar. Podkrovní pokoje disponují klimatizací (dostupnost pokoje s klimatizací je nutno předem ověřit a potvrdit recepcí). Převážná část pokojů je dvoulůžkových, pro rodiny jsou k dispozici „rodinné“ pokoje, které mají ložnici zvlášť pro rodiče a zvlášť pro děti. Všechny apartmány i rodinný pokoj jsou vybaveny varnými sety pro přípravu kávy a čaje. Našim hostům a návštěvníkům restaurace nabízíme bezplatné parkování v uzavřeném areálu a možnost úschovy kol v uzamykatelných prostorech. Úroveň našeho ubytování snese ta nejpřísnější měřítka na čistotu, pohodlí a klid.

Recepce

24 hodin denně

Gastronomie

V restaurantu hotelu Octárna se snažíme spojit klasické, poctivé kulinářství s novými trendy kuchařského umění. Elegantní prostředí naší restaurace reprezentuje rozmanitý výběr jídel inspirovaných českou i mezinárodní kuchyní, nápadité saláty, lehká jídla, domácí moučníky atd. , skvělá vína a příjemná hudba. Venkovní posezení s kamennou dlažbou, velkým množstvím zeleně a teakovým nábytkem je v krásných letních dnech nejvyužívanějším místem restaurace.

Rezervovat ubytování v HOTEL OCTÁRNA - Kroměříž

Nejbližší ubytování v Kroměříži a okolí

Ubytování Kroměříž

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah