PENZION A RESTAURACE U KAŠNÝCH - Mníšek pod Brdy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion u Kašných nabízí ubytování v útulných pokojích, poskytujících dokonalý odpočinek a relaxaci. Pokoje mají předsíňku, ložnici a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Restaurace a penzion u Kašných se nachází v malé romantické vesničce Rymáni u Mníšku pod Brdy. V letních měsících je to ideální místo pro rekreaci v přírodě a sport. Zvláště příjemné je venkovní posezení s krásným výhledem a výběrem kvalitních jídel z domácí kuchyně Slávky Kašné. Novinkou v naší nabídce je infrasauna. Wifi připojení ZDARMA.

Penzion u Kašných nabízí ubytování v útulných pokojích, poskytujících dokonalý odpočinek a relaxaci. Pokoje mají předsíňku, ložnici a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Restaurace a penzion u Kašných se nachází v malé romantické vesničce Rymáni u Mníšku pod Brdy. V letních měsících je to ideální místo pro rekreaci v přírodě a sport. Zvláště příjemné je venkovní posezení s krásným výhledem a výběrem kvalitních jídel z domácí kuchyně Slávky Kašné. Novinkou v naší nabídce je infrasauna.

Ubytování je vhodné pro jednotlivce i rodiny s dětmi. Restaurace se nachází přímo v budově penzionu. Pro děti je zde připraven dětský koutek, houpačka a pískoviště. Dále se zde nachází prostor na uzamčení kol pro cyklisty a monitorované parkoviště pro motocykly. Po předchozí domluvě je možno u nás ubytovat i vašeho domácí mazlíčka.  

PENZION A RESTAURACE U KAŠNÝCH ubytování v pensionu

Na každém pokoji je k dispozici: televize Wifi internet ZDARMA rychlovarná konvice lednička možnost zapůjčení mikrovlnné trouby.

Recepce

Provozní doba penzionu: PO-ČT: 8.00 -21.00 PÁ-SO: 9.00 -22.00 NE: 9.00 -19.00

Ubytování od 14.00 do 18.00 hod.

Gastronomie

Restaurace u Kašných přímo v objektu penzionu. Restaurace pro 40 osob je vhodná pro klidné stolování nebo pro uzavřené akce, jako jsou svatby, oslavy narozenin, podnikové akce, rauty atd. Naše kuchyně: Jídla na objednávku podáváme celý den (stálý jídelní lístek). Otevírací doba restaurace: PO-ČT: 11:00 -21:00 PÁ-SO: 11:00 -22:00 NE: 11:00 -19:00

Okolí pensionu a Mníšek pod Brdy

V okolí penzionu se nachází mnoho turisticky zajímavých cílů. Máme pro vás několik tipů: Karlštejn Karlštejn Gotický hrad Karlštejn se nachází uprostřed Chráněné krajinné oblasti Český Kras. byl vybudován panovníkem Karlem IV. a sloužil jako soukromé sídlo a později také jako klenotnice pro uschování korunovačních klenotů a souborů svatých ostatků. Nejznámější částí hradu je bezpochyby kaple sv. Kříže. Koněpruské jeskyně Koněpruské jeskyně Jeskyně se nacházejí v CHKO Český kras nad obcí Koněprusy. Jedná se o nejrozsáhlejší jeskynní systém v Čechách. Návštěvníkům se zde nabízí jedinečný pohled na různé vápencové útvary. Zámek Dobříš Zámek Dobříš Nádherný zámek s rozsáhlým anglickým parkem. Zámek byl často využíván i k natáčení různých filmů a pohádek. V zámku se nachází muzeum města Dobříše, konírna a zrcadlový sál. Mníšek pod Brdy Mníšek pod Brdy Ve městě Mníšek pod Brdy se nachází hned několik kulturních památek, které stojí za návštěvu - kostel svatého Václava, zámek Mníšek pod Brdy, socha svatého Jana Nepomuckého, kaple Navštívení Panny Marie, klášter Skalka a další. Muzeum zlata Nový KnínMuzeum Knín Muzeum se nachází na náměstí Jiřího z Poděbrad v Novém Kníně. Je zde k vidění historie těžby a zpracování zlata a také expozice věnovaná dějinám města a řemeslům, vykonávaným v této oblasti. Hornické muzeum PříbramDoly Příbram Největší hornické muzeum v Čechách nabízí rozsáhlé historické a geologické expozice. Nachází se v Příbrami ve čtvrti Březové Hory. K vidění je zde např. Ševčinský důl, Důl Vojtěch, Důl Anna, Mineralogická expozice, Hornická chalupa a další Památník Karla Čapka ve Staré HutiPamátník Karla Čapka Památník dříve fungoval jako letní sídlo spisovatele Karla Čapka a jeho manželky - herečky Olgy Scheinpflugové. Muzeum je věnováno životu a tvorbě manželů a je obklopeno krásnou zahradou. Nachází se zde také expozice novináře a spisovatele Ferdinanda Peroutky. Pravidelně se zde pořádají: Mníšecký festival vína Mníšecký festival piva Snadná dostupnost do Prahy

Rezervovat ubytování v PENZION A RESTAURACE U KAŠNÝCH - Mníšek pod Brdy

Nejbližší ubytování v Mníšku pod Brdy a okolí

Ubytování Mníšek pod Brdy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah