PENZION VILLA ROSA - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Villa Rosa se nachází v kopci na městem Karlovy Vary a nabízí svým hostům nádherný panoramatický pohled na toto lázeňské letovisko.

Penzion nabízí ubytování v pokojích a apartmá s rustikálním dřevěným nábytkem, koupelnou a TV. Některé pokoje mají balkon, oddělenou ložnici a obývací pokoj s rozkládací pohovkou. Wi-Fi připojení k internetu je ubytovaným hostům k dispozici zdarma. Hosté mohou parkovat na soukromém parkovišti přímo v areálu penzionu.

PENZION VILLA ROSA ubytování v pensionu

Penzion nabízí ubytování v pokojích a apartmá s rustikálním dřevěným nábytkem, koupelnou a TV. Některé pokoje mají balkon, oddělenou ložnici a obývací pokoj s rozkládací pohovkou.

Celkem 9 pokojů, z toho 4 dvoulůžkové (2× standard a 2× LUX), 4 apartmánové (suite) LUX (s možností přistýlky pro 1 až 2 osoby) a 1 jednolůžkový standard, celkem 17 lůžek. Nachází se ve zvýšeném přízemí a v 1. patře. Pokoje disponují vlastním sociálním zařízením (WC, umyvadlo, malá vana se sprchou, event. sprchový kout) a jsou vybaveny telefonem, lednicí, sejfem, TV-Sat a čajovým koutkem.

Gastronomie

Snídaně jsou podávány v jídelně v přízemí pensionu, za příznivého počasí i na terase s výhledem na Vřídlo a kolonády. Obědy a večeře je možno zajistit v nejbližším okolí hotelu, kde se nachází několik restaurací.

Okolí pensionu a Karlovy Vary

Lázeňské a wellness procedury je možno v široké nabídce absolvovat v lázeňských zařízeních v těsném sousedství.

Město Karlovy Vary a jeho okolí poskytují dostatek možností pro aktivní využití volného času. Mimo příležitostí, které nabízí samo lázeňské město Karlovy Vary, lze využít volný čas k návštěvám ostatních lázeňských měst. Totéž se týká i návštěvy a prohlídky dalších měst v okolí, zejména Prahy a Plzně.

Pro milovníky historických objektů se v blízkém okolí Karlových Varů nachází mnoho příležitostí k jejich návštěvám, např. hrad Loket, hrad a zámek Bečov, klášter Teplá, Posvátný okrsek Ostrov a mnoho dalších.

Mnoho příležitostí nabízí okolí Karlových Varů i pro milovníky přírody. Jako jsou Svatošké skály, Přírodní rezervace Soos a další, .
Volný čas lze také využít k návštěvám muzeií, galerií a knihoven.

Na své si přijdou i milovníci sportu a pohybu, a to ať již aktivního (golf, tenis aj.), nebo pasivního (relax a wellness centera).

Rezervovat ubytování v PENZION VILLA ROSA - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah