PRIVÁT U LESÍKA - Valtice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o privatu

Popis ubytování

Privát U Lesíka nabízí ubytování v soukromí rodinného domu, nacházejícího se uprostřed Lednicko-valtického areálu, který je zařazen do fondu památek UNESCO.

Dům je umístěn v klidné části města, které dominuje borový lesík s Bezručovou vyhlídkou, odkud je krásný výhled na panorama zámku.

Náš privát nabízí ideálníé podmínky k odpočinku jak pro rodiny s dětmi, tak i pro seniory.

Hosté mohou plně využít kuchyňku, která se nachází v 1. patře a je vybavena plynovým sporákem, lednicí, rychlovarnou konvicí, mikrovlnkou a nádobím.

Dále je zde k dispozici terasa s možností grilování a zahrada s posezením a pro děti pískovitěm a houpačkou.

V celém domě je dostupné připojení k internetu prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi.

Hosté mohou své automobily parkovat na uzavřeném parkovišti u domu a kola uschovat přímo v garáži.

PRIVÁT U LESÍKA ubytování na privatu

Pokoj č. 1 - Nejútulnější pokoj

maximalní kapacita pokoje 2 lůžka vlastní sprchový kout a WC na pokoji manželská dvoupostel konferenční stolek s křeslem noční stolek s lampičkou šatní skříň a odkládací stěna Pokoj č. 2 - Nejprostornější pokoj
maximalní kapacita pokoje 3 lůžka + možnost přistýlky vlastní balkon vlastní sprchový kout a WC na pokoji manželská dvoupostel válenda možnost přistýlky konferenční stolek s křeslem noční stolek s lampičkou šatní skříň a odkládací stěna Pokoj č. 3 - Apartmánový pokoj maximalní kapacita pokoje 4 lůžka + možnost přistýlky vybavená kuchyň s jídelnou, ložnice vlastní sprchový kout a WC na pokoji televize – satelit manželská dvoupostel válenda noční stolky s lampičkami skříň a odkládací stěna rozkládací sedačka – dvoulůžko v jídelně stůl, židle, stolek

Okolí privatu a Valtice

Vzdálenost od centra je cca 10 min. chůze, od nejbližší autobusové zastávky „Česká čtvrť“ cca 5 min. , od železniční zastávky „Valtice město“ cca 7 min. Areál křižuje 90 km turistických tras tzv. Lichtenštejnské stezky, v nichž se nacházejí historické památky uprostřed lužních lesů (např. Kolonáda Reistna, Tři Grácie, Apollonův chrám, Rendez-vous, Hraniční zámeček aj.) jsou vhodné jak pro cyklisty, tak pro turisty.

Lednicko-valtický areál je krajinná oblast nacházející se mezi městy Valtice a Lednice na pomezí Rakouska a Jihomoravského kraje. Areál proslavil rod Lichtenštejnů, který si zde založil v 18. a 19. století své hlavní sídlo a celou oblast přetvořil v přírodní park. Součástí parku je systém loveckých zámečků a drobných staveb: Kolonáda na Reistně, Belveder, Dianin chrám, Kaple sv. Huberta, Hraniční zámeček, Tři Grácie, Rybniční zámeček, Nový dvůr, Apollónův chrám, Lovecký zámeček, Janův hrad, Minaret, Obelisk, Pohansko a zámeček Lány.

Chráněná krajinná oblast Pálava, ležící v nejteplejší a nejsušší oblasti ČR, má téměř středomořský ráz. Místní krajinu tvoří rozlehlá úrodná pole a vinice, bělostné vápencové skály, skalní stepi a lesostepi s neobyčejně bohatou teplomilnou flórou a faunou. Pálava patří k nejdéle osídleným místům v Českých zemích. Právě odtud pocházejí odkryvy pravěkých tábořišť lovců mamutů. Nejnavštěvovanějším a snad i nejkrásnějším místem Pálavy je Děvín. Jedná se o podlouhlý hřeben mezi Dolními Věstonicemi a Klentnicí. Pro Pálavu jsou mj. typické i 3 romantické zříceniny středověkých hradů. Jsou jimi Sirotčí hrádek na Stolové hoře, Kozí hrádek v Mikulově a Dívčí hrady nad vodním dílem Nové Mlýny.

Rezervovat ubytování v PRIVÁT U LESÍKA - Valtice

Nejbližší ubytování ve Valticích a okolí

Ubytování Valtice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah