HOTEL NA LOUŽI - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Ve dvou patrech domu je 10 hostinských pokojů s 27 lůžky - 5 dvoulůžkových, 3 třílůžkové a 2 rodinné 2+2. Každý pokoj má vlastní sprchu a WC. Klasické snídaně (káva, čaj, obložené mísy, pečivo, džem, máslo…) jsou podávány v hospodě v přízemí.

Pokoje jsou označeny jmény vztahujícími se k rodinné tradici majitelů nebo k osobnostem spojeným s městem Český Krumlov. Každá místnost je jiná stavebně i vzhledově, každá má svou atmosféru. Jsou zde zachovány stovky let staré stavební prvky a historické detaily jako dřevěné konstrukce krovů, dřevěné i klenuté stropy, podlahy, dlažby, okna a dveře, schody se zábradlím. Místnosti jsou zařízeny originálním nábytkem a vybavením z počátku minulého století. Snahou bylo upřednostnění stylu a autentičnosti před luxusem. Díky tomu může host zažít romantickou atmosféru minulosti, aniž by musel výrazně slevovat z nároků na dnes běžné pohodlí.

Nenajdete zde například televizi či rádio, zato si můžete v hospodě příležitostně poslechnout piáno nebo si na ně i zahrát.

Zaparkovat je možné na některém ze tří blízkých hlídaných parkovišť za poplatek 250 Kč/parkovací karta/24 hod. , karta k vyzvednutí na hotelu.

Gastronomie

Kuchyně je zaměřena na klasická česká jídla jako vepřová pečeně, guláš, svíčková, pečená kachna a další místní speciality. Čepuje se dobře ošetřené světlé a černé pivo z místního pivovaru Eggenberg, dále jsou v nabídce nealko nápoje od firmy ZON Třebíč, výběr z moravských vín a klasické české kořalky jako Becherovka, Fernet, slivovice, rum. V hospodě je i piano, takže kromě jídla a pití mají hosté možnost příležitostně poslouchat živou hudbu, protože muzika do české hospody patří.

Rezervovat ubytování v HOTEL NA LOUŽI - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah