HOTEL CENTRUM - Hranice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel je umístěn v samém centru města s vlastním bezplatným parkovištěm a přímým vstupem na náměstí. Nabízíme útulné, komfortní ubytování s vlastní koupelnou i wc za výhodné ceny.

Náš hotel je tvořen propojeným komplexem dvou budov – a to hlavní budovou Hotelu na Komenského ulici s vlastním parkovištěm (pro hosty zdarma), s kapacitou 27 pokojů a restaurací s kapacitou 60 míst a letní zahrádkou, dále salónkem s kapacitou 40 míst a konferenčním sálem s kapacitou 100 míst. Hotel je přes 3. podlaží propojen s druhou budovou na Masarykově náměstí 89, kde se nachází další restaurace a kavárna Archa s kapacitou 150 míst, noční bar a Ubytovna Archa s kapacitou 40 lůžek. V celém hotelu je zdarma k dispozici wifi.

HOTEL CENTRUM ubytování v hotelu

Pokoje jsou vybaveny minibary, TV, bezpečnostním zámkovým kartovým systémem, všechny moderní koupelny jsou s vanou, toaletou, bidetem a fénem. V celém hotelu, obou restauracích i ubytovně je Vám k dispozici WiFi zdarma. Nabízíme Vám rovněž pokoj pro hendikepované osoby.

Recepce

po-ne: 7-22

Gastronomie

V přízemí hotelu Centrum se nachází restaurace pro 60 hostů. Nabízí komorní prostředí s výbornou kuchyní s individuálním přístupem. Díky své členitosti může sloužit pro oslavy více skupin, bez přímého kontaktu.

Okolí hotelu a Hranice

V okolí se nachází nespočet památek a pamětihodností. Pro více informací jděte sem

Rezervovat ubytování v HOTEL CENTRUM - Hranice

Nejbližší ubytování v Hranicích a okolí

Ubytování Hranice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah