HOTEL PRAHA - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Praha je svojí polohou jedním z nejvyhledávanějších hotelů v horském středisku Špindlerův Mlýn. Je umístěn přímo v centru města a Vaše cesta do lyžařských areálů, do kavárny na odpolední kávu nebo jen na příjemný nákup netrvá nikdy déle než pár minut.

Nabízíme služby lázeňského a relaxačrního centra, kde Vám je k dispozici relaxační bazén s masážními lavicemi, protiproudem, chrliči a vodní clonou. Součástí komplexu je také bylinková sauna, nízkoteplotní sauna, finská sauna a vířivka. Dále můžete vybírat z pestré nabídky masáží, koupelí a kosmetického ošetření pleti i celého těla. Pokud zatoužíte po večerní zábavě, neváhejte navštívit Silver Rock - náš nově otevřený bar v alpském stylu. Dobrá hudba a široká nabídka alkoholických i nealkoholických nápojů nebo koktejlů, namíchaných zkušenými barmany, Vás jistě uspokojí. Zavítáte-li do baru Silver Rock přes den, můžete sledovat sportovní přenosy (fotbal, hokej, lyže) v přímém přenosu prostřednictvím tří velkoplošných TV. S kapacitou 160 míst k sezení nabízí Silver Rock skvělou příležitost nejen pro soukromé a rodinné oslavy, ale i pro společenské akce, firemní školení, prezentace apod. Podle Vašich požadavků zajistíme kompletní servis k pořádaným akcím, včetně překladatelského servisu a zapůjčení veškerého vybavení. Po celém objektu je k dispozici internetový signál WiFi, která je zdarma.

HOTEL PRAHA ubytování v hotelu

Hotel Praha nabízí 27 jedno, dvou a třílůžkových pokojů a tři apartmá (celková kapacita 65 lůžek). Pokoje i apartmány jsou nově zrekonstruované a zařízené komfortním nábytkem z přírodního dřeva v rustikálním stylu.

Vybavení pokojů dále zahrnuje TV se satelitními programy, telefon s přímou volbou a rádio s CD přehrávačem. Koupelny se sprchovými kouty a WC jsou laděny do příjemných oranžových tónů.

Recepce

24 hodin

Gastronomie

V nabídce naší hotelové restaurace s kapacitou 70 míst naleznete široký výběr pokrmů a nápojů. Váš zážitek z dobrého jídla může být umocněn skleničkou kvalitního vína.

Okolí hotelu a Špindlerův Mlýn

V zimním období je Špindlerův Mlýn znám svými skvěle udržovanými sjezdovkami, běžeckými tratěmi a množstvím dalších zimních aktivit. 5 lanových drah a 10 vleků obsluhuje přes 25 km sjezdovek, samozřejmostí je umělé zasněžování a strojová úprava tratí, služby lyžařských škol či večerní lyžování. Vyznavači běžek zde naleznou přes 75 km běžeckých tratí. Další zábavou je 4 km dlouhá sáňkařská dráha, bobová dráha, novinkou je snowtubbing, U-rampa ve Ski areálu Svatý Petr, kde se pravidelně pořádají zábavné a sportovní akce.

Léto na horách je stejně krásné jako zima. Špindlerův Mlýn je ideálním výchozím bodem pro návštěvu krkonošských přírodních zajímavostí, jakými jsou nejvyšší hora Sněžka, Labský pramen, Dlouhý důl, Luční hora apod. Dále můžete navštívit například ZOO Safari ve Dvoře Králové, zámek Kuks a Braunův betlém, Adršpach, sklárnu v Harrachově, Krkonošské museum ve Vrchlabí nebo Černou horu v Jánských lázních. Kromě turistiky a cykloturistiky můžete v létě vyzkoušet i adrenalinové sporty (přemostění přes přehradu, obří houpačka, paragliding apod.), či vyjížďky na koni, golf (9ti jamkové hřiště Mladé Buky je vzdálené cca 20 min. jízdy autem.

Rezervovat ubytování v HOTEL PRAHA - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah