HOTEL POD ZÁMKEM - Velké Meziříčí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Vítejte v Hotelu Pod Zámkem! Útulný rodinný hotel se nachází v historickém centru Velkého Meziříčí. Hostům jsou k dispozici dvoulůžkové i třílůžkové pokoje a romantikům vyjdeme vstříc stylově zařízeným apartmá. Náš personál je připraven splnit všechna Vaše přání. Hotel disponuje 16 pokoji, jeho celková kapacita je 36 lůžek. Restaurace i pokoje jsou plně pokryty signálem Wi - Fi. Hotelové parkoviště je zdarma.

Hotel Pod Zámkem leží v blízkosti dálničních sjezdů z D1 a to 142km a 146km. Celková kapacita hotelu je 36 lůžek, na pokojích je mimibar, telefon s přímou volbou, TV se satelitním příjmem a Wi - Fi signálem zdarma. Hotelové služby zahrnují objednávání a přepojování hovorů, buzení telefonem, room service, úschovu cenností, praní želhení a další služby.

HOTEL POD ZÁMKEM ubytování v hotelu

10 dvoulůžkových, 2 apartmá, 4 třílůžkové. Historická budova napomáhá k variabilitě pokojů, každý je jinak velký a barevně rozmanitý.

Recepce

Recepce má otevřeno 24 hodin denně.

Gastronomie

V naší restauraci můžete příjemně začít svůj den V ceně ubytování je zahrnuta bohatá bufetová snídaně. Vychutnat si můžete nerušené soukromí v našem salonku, stylová restaurace pro 50 osob nabízí příjemné posezení nejen pro hotelové hosty. V nabídce jídelního lístku najdete tradiční svíčkovu se špekovým knedlíkem, konfitované kachní stehýnko se zelím i minutková jídla. Můžeme pro Vás zajistit menší rodinná setkání, svatby, promoce atd.

Rezervovat ubytování v HOTEL POD ZÁMKEM - Velké Meziříčí

Nejbližší ubytování ve Velkém Meziříčí a okolí

Ubytování Velké Meziříčí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah