HOTEL ASAS - Most

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

garni Hotel ASAS *** -- nabízí ubytování v krásných a útulných pokojích bez snídaně i se snídaní.

Nachází v bezprostřední blízkosti autodromu v Mostě a, přírodního koupaliště Matylda a pár kilometrů od Mosteckého jezera, u hlavního tahu z Karlových Varů směrem na Prahu či Teplice. Má kapacitu 42 lůžek, pokoje jsou standardně vybaveny a svojí úrovní odpovídají dané kategorii ubytování.

Garni hotel se nachází pod Hradem Hněvín hned u hlavní silnice směr od Chomutova / Karlových Varů na Prahu / Teplice, takže velmi dobře dostupný. V blízkosti hotelu se nachází vodní nádrž Matylda a jen kousek dál i jezero Most, která nabízí nesčetné množství sportovního i rekreačního vyžití např. potápění, rybaření, turistika, cyklistika, kanoistika, in-line brusle, motosport, vodní sporty, rekreace u vody aj. V blízkosi hotelu je dostupný i pěšky mostecký autodrom.

V teplých jarních i letních dnech se nabízí posezení na terase pod zahradními slunečníky s možností grilování, občerstvení je možné zakoupit v hotelové a recepci nebo v blízké čerpací stanici Benzina. Pro děti je k dispozici dětský koutek. Ve vsi je také možné navštívit krásné nově zrekonstruované dětské hřiště.

Pro hotelové hosty je v prostorách hotelu k dispozici kuchyňka, společenská místnost a pro cyklisty uzamykatelná místnost pro uchování kol. Hlídané parkoviště.

HOTEL ASAS ubytování v hotelu

Nabízíme ubytování v jedno, dvou, tří nebo čtyřlůžkových pokojí s vlastní sociální zařízením nebo pro méně náročné hosty levnější variantu pokojů bez vlastního sociálního zařízení, které je ovšem hned naproti pokojům, dále rodinný pětilůžkový pokoj s balkonem, chladničkou a vlastním sociálním zařízením nebo rodinné čtyřlůžkové studio s kuchyňku, balkonem a koupelnou. Všechny pokoje jsou stylově a útulně vybaveny některé balkony s posezením a chladničkou pro poskytnutí lepšího komfortu při delším pobytu.

CENY UBYTOVÁNÍ JSOU uvedeny bez snídaní. Snídani lze dokoupit při vašem osobním příjezdu na recepci.

Recepce

od 1. 3. 2023 NOVÁ PROVOZNÍ DOBA RECEPCE -- 7.00 - 20.00 HODIN

PRO OSOBNÍ CHECK- IN na recepci je příjezd od 15,00 - 20,00 hodin.

Ubytování však bude možné rezervovat i po 20.00 hodině a taktéž bude možný pozdější příjezd tj. po 20.00 hodině kdykoliv.

PRO POZDĚJŠÍ CHECK-IN do hotelu tj. po 20.00 hodině PRO POZDĚJŠÍCHECK-IN do hotelu tj. po 20.00 hodině

je nutné předem mít uhrazené ubytování ve 100% platební kartou přes aplikaci a vyplněný on-line check-in v aplikaci všech hostů.

Po splnění podmínek (platba a check-in) se Vám v aplikaci nejpozději v den příjezdu vygeneruje PIN ke vstupním dveřím, pro vjezd na parkoviště a pro otevření schránky s klíčem od pokoje. Nebo Vám bude zaslán emailem či sms zprávou.

Pokud nebudou splněny podmínky (platba a check-in všech osob) není možné vygenerovat PIN a uskutečnit pozdní příjezd do hotelu.

Při pozdějším příjezdu je možné parkovat na parkovišti hotelu (zadáním PIN na klávesnici u vjezdové brány, brána se otevře a zůstane otevřena po dobu 5 minut, poté se sama zavře) nebo v ulici přímo u zadního nočního vchodu. Parkoviště i ulice jsou bezpečné a kamerově monitorované.

Pro vchod do hotelu použijte NOČNÍ VCHOD (opět zadáním PIN otevřete dveře) a klíče od svého pokoje naleznete ve schránce s číslem Vašeho pokoje (otevřete ji opět zadáním PIN)

Váš PIN je aktivní po celou dobu Vašeho pobytu, nabízí tak možnost ukládání klíčů do schránky i v průběhu pobytu.

Gastronomie

SNÍDANĚ:
Pokud je nemáte předem objednané JE MOŽNÉ JE DOKOUPIT PŘI PŘÍJEZDU NA RECEPCI - osobní check-in do 20.00 hodin, za 190, -- Kč / na osobu. Pokud víte, že čas check-in do 20,00 hodin nestihnete a plánujete pozdní příjezd, stačí doobjednat telefonicky na. Podávají se od 7.30 do 10.00 hodin.

Okolí hotelu a Most

V blízkosti hotelu je krásný sportovní areál vodní nádrže Matylda, který nabízí celou řadu sportovních aktivit např. in-line dráhu, běžecké a cyklo stezky, koupání, wakeboarding, vodní skůtry, rybaření, venkovní posilovna, tenisové kurty, dětská hřiště aj. Autodrom Most a jezero Most. Mnoho cyklostezek po kterých je možné objet široké okolí. .

Rezervovat ubytování v HOTEL ASAS - Most

Nejbližší ubytování v Mostě a okolí

Ubytování Most

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah