HOTEL RIVIERA - Jedovnice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Riviera se nachází v obci Jedovnice, které svou polohou patří do samého centra Moravského krasu. Jedovnice jsou nejznámější oblastí rekreace a vodních sportů v Moravském krasu. Je základnou pro cesty za poznáním Moravského krasu, historických a kulturních památek okresu Blansko, města Brna, Slavkova a jejich okolí. Hotel Riviera je postaven na levém břehu rybníka Olšovce, obklopen lesy. Prostředí působí jako oáza klidu a pohody. Jeho poloha umožňuje širokou paletu vodních sportů a rekreace na březích našeho největšího rybníka Olšovce (42 ha). Pro hosty, hledající klidný odpočinek a milovníky nedotčené přírody vycházky do klidové oblasti rybníků Budkovan a Dubový, přírodního parku Rakovecké údolí a překrásných lesů, navazujících na jižní část rekreační oblasti. Celá tato oblast je dosud prakticky nedotčena civilizačními vlivy, což umožnuje přežití mnoha unikátních botanických druhů a hnízdění vodního ptactva. Lesy navazující na rekreační oblast jsou proslulé bohatstvím hub a na březích rybníka si přijdou na své i milovníci sportovního rybaření.

Ceny uvedené v sekci ceník jsou uvedeny za osobu (dospělá osoba / dítě) / ubytování vč. polopenze. Hotel Riviera se nachází v samotném centru Moravského krasu v městysu Jedovnice na levém břehu rybníka "Olšovec".

HOTEL RIVIERA ubytování v hotelu

Kapacita 20 pokojů dvoulůžkových s možností pevné přistýlky. Na každém pokoji umyvadlo s teplou a studenou vodou, WC a s balkonem s překrásným výhledem na rybník "Olšovec". Na některých pokojích nově televize s kabelovým příjmem. Možnost WIFI.

Recepce

08hod - 24 hod.

Gastronomie

Snídaně podávána formou teplého a studeného bufetu. Večeře jednotná/polévka, hlavní chod, dezert/.

Okolí hotelu a Jedovnice

Moravský kras, koupání v rybníku "Olšovec", rybaření, vodní sporty, v okolí zámky Lysice, Rájec Jestřebí, Boskovice. Hrady Boskovice, Perštejn.

Rezervovat ubytování v HOTEL RIVIERA - Jedovnice

Nejbližší ubytování v Jedovnici a okolí

Ubytování Jedovnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah