PENZION PIANA - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Piana - objekt ve stylu útulných krkonošských chalup se nachází na klidném místě na okraji lyžařského a rekreačního střediska Pec pod Sněžkou - Velká Úpa. WIFI zdarma na celém objektu, vlastní parkování.

Vybavení objektu:

Objekt se skládá ze 3 pater. V přízemí se nachází lyžárna, útulná společenská místnost pro 34 osob s posezením, krbem, barem a možností vlastního točení piva.
V prvním patře jsou k dispozici ložnice - 4× dvoulůžková, 1× čtyřlůžková a 1× pětilůžková, sociální zařízení. Ve druhém patře se nachází 4 čtyřlůžkové ložnice. Sociální zařízení je pro tyto pokoje v přízemí. Některé ložnice mají patrovou postel. Topení centrální plynové.

U domu je zahrada s grilovacím koutem, ohništěm a příjemným posezením, houpačky pro děti, pískoviště, možnost stolního tenisu za poplatek, bazén o průměru 5m2, prostor pro míčové hry – volejbal apod. Možnost postavení stanu pro děti.

Parkování u penzionu je možné celoročně. Vjezd k objektu je přes bránu na dálkové ovládání (uzavřené parkování).

Podporujeme pobyt s domácím mazlíčkem. V penzionu je možné ubytování s pejskem, kočičkou a jinými domácími mazlíčky. V rámci pobytu se za Vaše mazlíčky neúčtuje žádný poplatek.

V celém objektu je zdarma Wi-Fi připojení.

PENZION PIANA ubytování v pensionu

I patro: Pokoje jsou vybaveny zánovně, útulně a jednoduše ve stylu horských chat: postele, skříně, noční stolky všechno ve dřevě. Pětilůžkový pokoj má jednu postel patrovou. Sociální zařízení není na pokojích, ale na chodbě. K dispozici jsou 2× sprcha páni a 3 umyvadla a WC 2× sprcha dámy a 3 umyvadla a WC. Pro skupinu lze pronajmout celé I. patro pro sebe.

II patro: Pokoje jsou vybaveny stejně jako v prvním patře. Jsou se slevou z důvodu, že mají sociální zařízení v přízemí a to 4× WC a 2× sprchu.

Gastronomie

Na penzionu se podávají kontinentální snídaně (výběr z jídel) doplněné bufetem. Obědy a večeře jsou možné v restauraci vzdálené od 100 do 1200m. V případě pronájmu celé chaty je k dispozici dobře vybavená kuchyň.

Okolí pensionu a Pec pod Sněžkou

Tipy na výlet:

Pietteho naučná stezka, Sněžka (nejvyšší hora ČR 1602 m n. m.), prameny Labe, Černá hora, Obří Důl, Pomezní Bouda, Vrchlabí (Krakonošovo muzeum), Jilemnice, Trutnov, Adršpašsko-teplické skály (nejrozsáhlejší komplex skalních měst v ČR), Broumovské stěny, kostel sv. Jana Křtitele ve Rtyni v Podkrkonoší, novorenesanční kolonáda v J. Lázních, návštěva Polska. Okolní města: Pec pod Sněžkou, Janské Lázně, Trutnov.

Rezervovat ubytování v PENZION PIANA - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah