CHATA HORNÍ LÁNOV - Dolní Lánov

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Horní Lánov nabízí ubytování v obci Horní Lánov, která se nachází uprostřed Krkonoš mezi Špindlerovým Mlýnem a Pecí pod Sněžkou. Tato poloha umožňuje návštěvníkům navštívit jakékoliv turistické či lyžařské středisko Krkonoš. Pronájem chaty je vhodný pro 8 - 14 osob.

Chata Horní Lánov nabízí soukromé ubytování v obci Horní Lánov, která se nachází uprostřed Krkonoš mezi Špindlerovým Mlýnem a Pecí pod Sněžkou. Přízemí chaty se skládá z velké společenské místnosti, haly, kuchyně, koupelny a dvou samostatných toalet. Na patře se poté nacházejí čtyři ložnice a druhá koupelna s toaletou.

Exteriér chaty nabízí velkou zahradu s terasou, kde můžete v klidu posedět a něco si ugrilovat. K dispozici je též venkovní bazén a pro nejmenší je připraveno pískoviště a houpačka.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

CHATA HORNÍ LÁNOV ubytování v chatě

Chata Horní Lánov disponuje celkem čtyřmi ložnicemi, třemi čtyřlůžkovými a jednou dvoulůžkovou ložnicí.

Gastronomie

V přízemí chaty se nachází plně vybavena kuchyň. Mezi vybavení patří plynový sporák s troubou, mikrovlnná trouba, 2 lednice, mrazák, překapávač, toustovač a veškeré nádobí. Stravování je také možné v blízké sousední restauraci.

Okolí chaty a Dolní Lánov

Obec Horní Lánov se nachází uprostřed Krkonoš mezi Špindlerovým Mlýnem a Pecí pod Sněžkou. Leží podél toku Malého Labe, které přitéká od severu ze sousední horské obce Dolní Dvůr. Tato poloha nabízí i mnoho možností navštívit kterékoliv turistické či lyžařské středisko Krkonoš. Region je atraktivní, a to především díky jedinečnosti přírody snoubící se s bohatě rozvinutou a moderní infrastrukturou cestovního ruchu.

Rezervovat ubytování v CHATA HORNÍ LÁNOV - Dolní Lánov

Nejbližší ubytování v Dolním Lánově a okolí

Ubytování Dolní Lánov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah